Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális, ha egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egy kapcsolatban eljut oda az ember, hogy már majdhogynem tojik arra, amit a másik mond?

Figyelt kérdés
Mert a másik beleköt mindenbe, mert mondjuk egy hosszú munkanap utan te nem fogsz fõzni hanem pihenni akarsz stb

ma 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen nem volt. Ha vki toxic is volt meg olyan aki folyton belémállt. Engem mérhetetlen szonorusaggal töltött el és néztem azt miközben artikuláltan rinyál hogy ez az ember engem nem szeret, ezt el kell engednem illetve elfog hagyni, a kapcsolatnak lőttek.

Es végigmozizni azt hogy aki szeretsz imádsz összetetted érte a kezed is, es mekkora boldogság volt az ma utálattol fröcsög nyilván mert nem kellek nem szeret menne máshova máshoz vagy akàrmi. Benne csak ennyi volt.

Ugy beugrik az első kép mikor még csillogo szemekkel nézett bámult, meg a jelen hogy belémáll fröcsög ordít.

És mint vmi lassitott felvételt néztem ilyenkor megsemmisülve azert nem reagáltam semmit. Nem azért mert letojom. Hanem mert erre nincsenek szavak.

ma 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
1) egyetertek. Mi a parommal masfel eve vagyunk egyutt. Az elso hónapban mimir megismert ugy tepert mint az allat. Megajandekozott mindennel, vett egy uj kavefozot 50 ezerert ket randi utan, meg elvitt Olaszorszagba egy hosszuhetvegere. Most mege van egve anyagilag, en segitem ki, aztan ha valamit rosszul csinalok a haztartasban masfel oran at le vagyok ba*va. En hülye meg meg mindig szeretem azt akit megismertem
ma 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Én erre nem tojnék hanem beleállnék hogy mégis mit képzel hogy hazajövök fáradtan és főzni fogok. De ilyennel el se jutnék az összeköltözésig, az ilyen viselkedés kijön korábban és ki lehet rúgni.

N

ma 22:07
 4/6 A kérdező kommentje:
Nalunk is kijott de felek lepni, szeretem ot. 30/F
ma 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Naponta teszel fel már kérdéseket erről a kapcsolatról, miközben egyértelműen semmi jövője nincs. Mi értelme van minden nap kiírni egy kérdést ide?
ma 23:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem keversz valakivel, de okés. Ez az első ilyen kérdésem.
ma 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!