Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mentális zavara lenne? Talán nárcisztikus? Mi lehet?
Sziasztok!
Sajnos teljesen el vagyok veszve és nem tudom hova tenni a párom viselkedését/személyiségét.
Rövidebben próbálom majd megfogalmazni a dolgokat.
A párommal amikor összejöttük, nagyon hamar udvarolni kezdett, de elutasító voltam, végül annyira figyelmes volt és kedves, hogy csak összejöttünk.
Szép és jó volt, de nem sokáig. Kb már a második héten voltak vitáink, de semmi egetrengető dolog.
Az utóbbi időben viszont teljesen magam alatt vagyok miatta.
Olyan hangulatingadozásai vannak, hogy nem tudom hova tenni a dolgokat sokszor. Egyszer szeret, egyszer meg nagyon csúnyán elküld a fenébe. Van, hogy semmi rosszat nem mondok, de akkor is belémköt és veszekszik, felemeli a hangját, csúnyán beszél.
Voltam én már idióta, debil, k*rva, éretlen, s*ggfej, f*szfej és sorolhatnám. Mind ezt azért, mert netán nem értettem egyet valamibe vagy nem épp úgy történtek a dolgok ahogy ő azt akarta.
Mindenért engem hibáztat, nagyon ritkán látja be a saját hibáit, de akkor bocsánatot is kér, bár oda szúrja mellé a végére, hogy de én sem vagyok ám okés.
Folyton lealáz a szavaival. A tettei is kétértelműek.
Egyik pillanatban én vagyok álmai nője és elakar venni, utána meg elhord mindennek.
Néha kedves, néha nem. Bár az utóbbi időben, inkább nem kedves.
Ha kérek tőle valamit, üres fülekre talál, de ha ő kér és nem pattanok azonnal, akkor kikéri magának és lecsesz.
Ha nem válaszolok azonnal, nem veszem fel azonnal a telefont számonkér. Ha elmondom a bajomat, szomorúságomat ami miatta van azt is úgy hozza ki, hogy róla legyen szó és én érezzem magam rosszul. Folyamatosan játszmázik és ezt be is ismerte már.
Sose lep meg semmivel, semmi romantika. Max a külsőmet dícséri.
Ha nem állok bele a vitába, akkor is addig egrecíroz és tapos és aláz, amig vagy elbőgöm magam vagy azt nem mondom, hogy igaza van. Ha nem mondom 3 órán keresztül se, akkor szakítással fenyegetőzik.
Tudom, hogy szakítani kell és ez nem is kérdés ez lesz, csak érdekel hogy ez valamiféle mentális baj? Mitől ilyen? Pedig abszolút odaadó és törödő vagyok, kedves és alkalmazkodó. Szóval nem tudom miért kapom ezt tőle.
26/L 28/F
1 éve vagyunk együtt.
Szerintem ennyi alapján egy tapasztalt pszichológus se mond neked diagnózist. Neked se elemezgetni kell, hanem kivágni a búspichába, aztán elemezgesse az agyturkász, órabérben.
Arra keress választ, hogy NEKED mi bajod lehet, mi az oka, hogy ezt egy éve tűröd, és mindig nem az exed???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!