Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Urak volt már nárcisztikus, szociopata barátnőtök? Mennyi idő kellett mire ki tudtátok heverni mikor eldobott és azokat a mentális károkat amiket bennetek okozott?
Volt lelki sérült csaj. Könnyű volt utána, mert fellélegeztem. Nem volt mindenért hiszti, éltem az életet, elvoltam utána.
Nem áhítottam magam hulyesegekkel, hogy ő volt a tökéletes, a legjobb, nem lesz még ilyen. Sőt, úgy voltam vele, ennél csak jobb lehet. A szerelmem pedig egy álom csaj, akivel együtt vagyok jó pár éve és tervezzük a házasságot.
2-es, a kérdésben nárcisztikus és szociopata szerepel. A lelki sérült nem ezt jelenti.
A nárcisztikus és a szociopata nem hisztizik, hanem kicsinál. Egy hisztis nő max. idegesítő, de mentális károkat nem okoz. Nem építi le a személyiséged és nem tesz padlóra érzelmileg.
Lelki sérült kategóriába tartozik. A szoci pedig elég sokféle lehet, nem "nincs empátiája"... Az a pszichopata.
Attól, hogy elintéztem a nőmet, és úgy fogalmaztam, hogy hisztis, nem jelenti, hogy nem tartozott ezekbe.
Fél évig tartott mire leráztam. De még utána is feloldott annyira hogy bántó üzeneteket írjon.
Csak az bosszantott hogy nem tudtam neki visszaírni. De leszarom, nyomorítson meg mást lelkileg! Én a kezdetektől fogva tartottam magam, nehogy sérüljek! Végig a helyén volt az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!