Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Urak volt már nárcisztikus,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Urak volt már nárcisztikus, szociopata barátnőtök? Mennyi idő kellett mire ki tudtátok heverni mikor eldobott és azokat a mentális károkat amiket bennetek okozott?

Figyelt kérdés
aug. 20. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem okozott.
aug. 20. 18:40
 2/11 anonim ***** válasza:
67%

Volt lelki sérült csaj. Könnyű volt utána, mert fellélegeztem. Nem volt mindenért hiszti, éltem az életet, elvoltam utána.

Nem áhítottam magam hulyesegekkel, hogy ő volt a tökéletes, a legjobb, nem lesz még ilyen. Sőt, úgy voltam vele, ennél csak jobb lehet. A szerelmem pedig egy álom csaj, akivel együtt vagyok jó pár éve és tervezzük a házasságot.

aug. 20. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

2-es, a kérdésben nárcisztikus és szociopata szerepel. A lelki sérült nem ezt jelenti.

A nárcisztikus és a szociopata nem hisztizik, hanem kicsinál. Egy hisztis nő max. idegesítő, de mentális károkat nem okoz. Nem építi le a személyiséged és nem tesz padlóra érzelmileg.

aug. 20. 23:00
 4/11 anonim ***** válasza:
41%
Dehogynem. A nárci és szociopata az lelkileg brutálisan sérült... Ez pedig egy spektrum.
aug. 20. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Akkor még egyszer. A lelki sérült az egy sokkal-sokkal nagyobb halmaz, mint a kérdésben megnevezett két személyiségzavar. Lelki sérültek ők is, de lelki sérült a kodependens, a neurotikus, a szorongó stb. is, ez utóbbiak lehetnek hisztisek, de egyik sem vágja haza a személyiséged, és egyik sem nyír ki lelkileg, max. idegesítőek. A nárcisztikussal és a szociopatával nem az a probléma, hogy hisztis, hanem hogy irgalmatlanul manipulál, nincs empátiája és nincs lelkiismerete, azaz a bántalmazás bármely formájával szívesen él mindenféle erkölcsi gátlás nélkül. Ha te ennyivel elintézted a "lelki sérült" nődet, hogy fellélegeztél és nem volt több hiszti, akkor az se nárcisztikus nem volt, se szociopata.
aug. 21. 00:06
 6/11 anonim ***** válasza:
48%

Lelki sérült kategóriába tartozik. A szoci pedig elég sokféle lehet, nem "nincs empátiája"... Az a pszichopata.

Attól, hogy elintéztem a nőmet, és úgy fogalmaztam, hogy hisztis, nem jelenti, hogy nem tartozott ezekbe.

aug. 21. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
6-os, rosszul tudod, olvass utána alaposabban. A szociopata gyakorlatilag ugyanaz, mint a pszichopata, a különbség a kettő között, hogy az egyik úgy születik, a másik meg a külső körülményektől válik azzá.
aug. 21. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:
42%

Fél évig tartott mire leráztam. De még utána is feloldott annyira hogy bántó üzeneteket írjon.

Csak az bosszantott hogy nem tudtam neki visszaírni. De leszarom, nyomorítson meg mást lelkileg! Én a kezdetektől fogva tartottam magam, nehogy sérüljek! Végig a helyén volt az eszem.

aug. 21. 18:51
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Leírhatnád nagy vonalakban a sztorit, mert így nehéz segíteni, hogy nem tudjuk mi történt.
aug. 23. 13:03
 10/11 anonim válasza:
82%
-12 kiló, szorongás, depresszió, merevedési gondok (pszichés).
aug. 26. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!