Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Ti ezt könnyen el tudnátok engedni?
A párommal szakitottunk még nyáron, sokat veszekedtunk és egyikünknek se volt jó így.
Letiltott csak úgy, nem tudtam róla semmit 2 hónapig.
Aztán láttam hogy feloldott és írtam neki. Nem újra kezdeni akartam vele csak tudni hogy mi van vele. De nem zártuk ki az ujra kezdés lehetőségét.
Végül találkoztunk és össze jöttünk megint, hatha most
mindent jól tudunk csinálni.
Sajnos megkerdeztem azt amire nem is akartam volna választ.
Hogy lefekudt e valakivel.
Elmondta hogy találkozott párszor egy régi lány ismerősevel ( aki szerelmes bele és lefekudtek mar) de nem volt köztük semmi. Viszont egy másik lánnyal többször is lefekudt..
Igazából azóta már hónapok elteltek, köztünk minden rendben. Mégis gyakran eszembe jut ez és zavar.
szóval 3 hónapig nem bírja ki hogy ne dugjon senkivel?
Gratulálok a párválasztáshoz.
Itt azért sokan el vannak tévedve.
Sajnos én, nőként, is hajlamos voltam régebben szakítás után belemenekülni egy másik pasi karjaiba, mert kellett a törődés. Ez nem jelentette azt, hogy közben nem szakadt bele a szívem a dologba, de buta módon ezzel próbáltam "gyógyítani" magam és "túlélni". Persze, ilyenkor jöttek az egyéjszakások stb. Ettől függetlenül sokszor éjszakákat bőgtem át az adott volt páromért, mert még mindig szerettem, hiába feküdtem le mással. Szóval semmi összefüggés nincs a kettő között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!