Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a csak a cicababákat veszik észre? Tiszt. Kivételnek
Nem tudom én nem vagyok egy kirakat baba és még karcsú sem. Mégsem jelentet gondot soha, hogy észrevegyen az akit akartam, hogy észrevegyen.
Úgy tűnik a mai ifjúság csak siránkozni tudd, de gondolkodni nem.
Hát, sok fiú az olyan lányt keresi mint te, sőt sok jó srác, jóképünek mondtható srác olyat keres mint te.A gond sokszor más, nem a kinézeted.A szörnyü az egészben az, hogy sok lány várja a sültgalambot, még a szemezés is túl sok nekik és sok fiú,férfi elveszti a lendületet, kezdeményezés vágyat...én már olyan vagyok mint egy öregember, már kedvem sincs az egészhez, várom mikor lesz már vége ennek az egésznek.Nem mondom én is kezdeményeztem, de gátlásos vagyok és a nők se segitenek rá a dologra, sok esetben még rá is tesznek egy lapáttal.
Mégegyszer, nem a kinézeteddel van gond, hiszen mindenkinek más tetszik.Én nem szeretem a nagy melleket például, tehát nem mindenki a nagy mellekre utazik...sokfélék vagyunk.A gond inkább a kommunikáció, elzárkozás, zárkozottság, védekező pozició felvétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!