Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a csak a cicababákat veszik észre? Tiszt. Kivételnek
Küldj magadról képet és megmondjuk, hogy miért nem téged vesznek észre, jó??
Egyébként meg olyan helyre kerültél, ahol a dugás az élet és ezek a nők gondolom simán kaphatóak erre.
arc a legfontosabb
küldj képet jah úgy könnyebb lesz megmondani bármit is :D
Kedves kérdező elárulom, hogy mi a helyzet, a tipikus bunkó hülyegyerek, aki neked tetszik a cicababákat veszi észre, a kedves rendes srác, akinek pedig te kellenél neked nem kell, mert ő a te szemedben lúzer.
Ha a feltételezésem nem igaz, akkor elnézésedet kérem, és megnyugtatlak, egyetemen sokkal jobb lesz a helyzet.
Az arcod szép nagyon, a tested nem lehet látni.
De egy másik kérdésnél valaki tanácsolta, hogy menj másik iskolába. Lehet jobban járnál, ha utálnak téged és primitívekkel vagy körül véve.
Egy képet küldj légyszi.
Nem csak a cicababákat veszem észre, sőt ők nem is érdekelnek mert nekem komoly kapcsolatra kéne lány, de az átlagosak is elutasítanak, csak mert nem vagyok nyomulós meg nem volt x barátnőm így nem is vagyok valami profi a csajozásban, inkább másokat választanak.
Most két dolgot lehet csinálni. Ők változnak meg, vagy te változol meg? Szerinted melyikre van nagyobb esély?
Ha az a gondod, hogy nem téged d..nak, akkor no comment.
Ha pedig az, hogy miért csak d..ni akarnak, akkor nehezebb a helyzet, mert a férfiak többsége akar sexelni.
Próbálj meg kitűnni valami mással. Ha ez nem megy, akkor vagy alkalmazkodsz vagy elmész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!