Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás úgy hogy még szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás úgy hogy még szeretem?

Figyelt kérdés
Most készülök lezárni egy 8 éves kapcsolatot. Nagyon nehéz, de nem megy már együtt. Szeretjük egymást vagy csak megszoktuk nem is tudom de lépnem kell mert tönkretesszük egymást. Volt valaki már így. Igazából megszakad a szívem, de az eszem azt mondja meg kell tenni. Ti hogy csinálnátok? Ja és lehet, hogy valki megkérdezni: nem menthető
2012. febr. 18. 18:14
1 2
 11/13 DonKartács ***** válasza:
Ezt most nem értem :D
2012. febr. 18. 19:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy szeret, de mégis sokszor a viselkedéséből úgy érzem, hogy már nem szeret.
2012. febr. 18. 19:58
 13/13 DonKartács ***** válasza:

Jah értem hát ő is ember lehet van hogy sz.r napja van nekem is van neked is olyankor senkit nem akarsz látni !!

De erre mondtam hogy változtassatok üljetek le bezsélgetni mit csinálunk mit kellene stb... ez nem megy e nélkül

2012. febr. 18. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!