Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájödtem, hogy már nem szeretem annyira a
barátomat.2hét és 1évesek lennék, meg itt a karácsony
is. Hogy szakítsak? Vagy majd januárban?
elgondolkodnék mi a baj, és megjavítanám a kapcsolatot
első lépés:
őszinte beszélgetés
második:
sok szeretet és türelem
ha karácsony elött szakítasz, úgy elbaszod szegény gyerek karácsonyát, hogy nagyon.. inkább utána, ha már muszály
2011. nov. 20. 12:23
Sztem inkább ne hülyítsd, hagyd ott minél előbb!
2011. nov. 20. 12:23
Lezárnám. Azonnal. Ha így tudnék fogalmazni
"20%-ban érzek iránta" az valójában nulla, csak nem merem bevallani magamnak sem..
Az ilyet elhúzni inkább kínzás a másik fél szempontjából.
A Karácsony is jobb lenne így, neki is!. Nem nyomasztana, hogy valamit utána meg kell oldanom, addig meg tkp. hazudnom kell.
2011. nov. 20. 12:25
ezt meg lehet határozni százalékban???anyáááámm!!!
Inkább szakíts vele!
2011. nov. 20. 12:26
Szakítani akarsz vele mert nem szereted "csak 20%-ban" (ezt nem tudom,hogy számoltad ki),és akkor azért nem akarsz vele karácsonykor szakítani mert NEKED depressziós hangulatban telne a karácsonyod...
Szakíts vele most, és mutasd meg neki mit kérdeztél...Hidd el nem fogja sajnálni, hogy vége...
2011. nov. 20. 12:26
6/12 A kérdező kommentje:
a 20%-ot azt csak jelképesen írtam, hogy már negyed annyit sem érzek iránta mint régen:(.... sok gond van, amit nem lehet megoldani, az elején elvakított a rózsaszin köd, de mostmár sajnos nem.Elhízott a hónapok során, és hiába mondtam neki ,hogy sportoljon nem érdekli.Mondtam,hogy legyen romantikusabb, ebből csak ilyen műromantikusság lett, de már azzal se probálkozik.Meg rájödtem,hogy komolyabb barátot szeretnék, mindent elviccel, meg szlengekben beszél, ami egy idő után már idegesítő, már nem erre vágyok. Az elején még tetszett,hogy olyan más volt mint az eddigi pár barátom,de mostmár néha egyenesen idegesít a stilusa...
Eddig azt hittem, hogy csak elírás volt a "rájödtem", de másodjára is így írtad...Szóval nem csak önző vagy, de még írni sem tudsz helyesen.
Tényleg mutasd meg a barátodnak a kérdést!
2011. nov. 20. 12:38
Mielőbb szakíts vele. Kifogást mindig lehet találni, hogy miért ne épp akkor szakítsunk. 3 éve én is karácsony előtt szakítottam az exemmel, mert egyszerűen nem láttam értelmét, hogy akár egy héttel is tovább húzzam a dolgot. Még egyszer mondom, sosincs JÓ alkalom. Ha újévkor szakítasz, akkor szarul indul az éve, ha tavasszal, akkor elcseszed a tavaszát, nyáron meg pláne szemétség, mert akkor szegénynek de szar nyara lesz... ha pl meg ősszel van a szülinapja, akkor is szemétség ugyebár... gondolom érted. Küldd el őt mielőbb.
2011. nov. 20. 12:40
,,a 20%-ot azt csak jelképesen írtam, hogy már negyed annyit sem érzek iránta mint régen"
muhaha,az nem inkább az ötöde lenne?
2011. nov. 20. 12:49
Elsőként, sürgősen ülj vele le, és őszintén beszéljétek meg a kapcsolatotokat. Mondjuk amit még utólag írtál az alapján a szakítás mellet szavaznék. Magam részéről mondjuk legalábbis, ilyen szituációban azt tartanám leginkább jó döntésnek. De egy komoly őszinte beszélgetés mindenképp fontos lenne. A szakítással meg ne támadd le, határozottan és őszintén mond el neki, hogy miért döntöttél így.
2011. nov. 20. 12:58
Kapcsolódó kérdések: