Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás úgy hogy még szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás úgy hogy még szeretem?

Figyelt kérdés
Most készülök lezárni egy 8 éves kapcsolatot. Nagyon nehéz, de nem megy már együtt. Szeretjük egymást vagy csak megszoktuk nem is tudom de lépnem kell mert tönkretesszük egymást. Volt valaki már így. Igazából megszakad a szívem, de az eszem azt mondja meg kell tenni. Ti hogy csinálnátok? Ja és lehet, hogy valki megkérdezni: nem menthető
2012. febr. 18. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Voltam vele már én is így nagyon szerettem de egyszerűen állandóan csak veszekedtünk..nem ment:S
2012. febr. 18. 18:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre!
2012. febr. 18. 18:20
 3/13 A kérdező kommentje:
A szívem azt mondja ne tedd, de az eszem azt hogy így nem jó :-(
2012. febr. 18. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
én ilyen esetben mindig a SZÍVRE hallgatok.mert az ész sokszor hazudik,de a szív soha sem,hiszen ha nem dobog a szíved akkor az agyad sem működik.és ha nem a szívedre hallgatsz én nekem az a tapasztalatom hogy utána szenvedés vár rád és egyfolytában azon fogsz agyalni hogy ezt nem kellett volna.nekem ez a tapasztalatom.
2012. febr. 18. 18:26
 5/13 anonim ***** válasza:

egy jó példa arra hogy nem bírta az agy és győzött a szív.ajánlom figyelmedbe végig olvasni.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__26..

2012. febr. 18. 18:28
 6/13 DonKartács ***** válasza:
Én nem tudom anyudék mióta vannak együtt az enyémek 35 éve !! leülnék velük beszélni mert nem csak a szerelem lesz életed végéig !!
2012. febr. 18. 18:31
 7/13 anonim ***** válasza:
A válaszok mindig előttünk vannak. Képzeld magad mindkét helyzetben el.. És közben légy őszinte magaddal! Érzéseink visszajelző mechanizmusok arról, hogy jó pályán vagyunk-e vagy sem, jó döntést hozunk vagy nem, jó úton haladunk,vagy letértünk az útról. Minél jobban érzed magad, annál inkább irányban vagy. Minél rosszabbul érzed magad, annál inkább eltérsz az iránytól. Ennyi az egész. Csak úgy lehetünk igazán boldogok, ha önmagunkkal mindig őszinték maradunk (kövesd a szíved!)..
2012. febr. 18. 19:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Anyumnak 2 házassága volt. Mindkettő 6-7 év után be is fejeződött. Azóta 8-9 éve egyedül van. Meg az a baj, hogy sajnos sohasem voltunk olyan kapcsolatban, hogy megbeszéljünk ilyen fontos dolgokat. Apuval tudtam ilyeneket, de ő sajnos már nincsen azóta senkim nincs csak a párom. Vele beszéltem meg mindent.
2012. febr. 18. 19:19
 9/13 DonKartács ***** válasza:
Hát sajnálom apudat !! Az hogy anyudnak nem ugy jött be mint pl anyumnak nem jelenti hogy neked is így kell járnod Írtad hogy szeretitek egymást hol a baj menjetek kirándulni esetleg csináljatok olyan dolgokat ami nem hétköznapi arra gondolok változtassatok szexnél ha monoton váltsatok játékossá vagy tudom is én Lehet ezt a szakítást is csak bemeséled egyébként ha ismerős lennél tuti megpofoználak hogy észhez térj :D:D Miért nem az van a fejedben hogy 8 év !! megcsinálom hogy 48 évet is megünnepeljem ezzel az emberrel !!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 18. 19:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Igen azt mondja hogy szeret a másik oldalon meg nem érzem, hogy szeretne.
2012. febr. 18. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!