Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha már nem szeretem a mostani barátomat?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt a barátommal és 2-szer veszekedtünk és kiszerettem belőle!2012. jan. 23. 21:02
2/7 anonim válasza:
Én már otthagytam a barátodat :P.
22/F
4/7 anonim válasza:
Köszi a választ. Hát ebben az esetben azt kell, hogy mondjam, nem is szeretted igazán. Persze tudni kellene, miről és milyen durván veszekedtetek.
Ami viszont biztos: nem érdemes vele maradnod tovább, ha már két hónap után nem is szereted.
6/7 anonim válasza:
Te semmit se tegyél, maj én megoldom. :)
Amúgy problémák mindig vannak egy kapcsolatban. De hogy ha tényleg úgy érzed, hogy már nem szereted, akkor hagyd ott, mert most még kevésbé lesz fájdalmas, mint később.
7/7 anonim válasza:
Édes Istenem.
Az se normális, hogy 2 veszekedés után kiábrándultál, de az se, hogy már a legelején havonta összevesztek.
De a kérdésedre a legrövidebb és legegyszerűbb válasz: ha már nem szereted, szakíts vele. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!