Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem akarok szakitani, de nem szeretem?
" Ne tégy boldogtalanná senkit , ha boldoggá nem tudod"
Szakíts szerintem,vagy várj rövid ideig. De,ha tényleg nem érzed,hogy szereted,akkor szakíts és ne hagyd,hogy akkor visszakönyörögje magát hozzád.
Minél hamarabb, annál jobb, mert így csak még jobban beléd habarodik, és annál jobban fog fájni neki a szakítás.
És nem, nem hiszek abban, hogy "utólag", miután összejöttél valakivel, bele lehet szeretni az illetőbe. Ha 1 hónap alatt nem támadt fel benned az érdeklődés iránta, akkor ezután se fog.
Utolsó jól mondta,de ha úgy érzed,várj még egy nagyon kicsit (1 hét mondjuk),de felesleges,szerintem is.
Ő meg LEHET visszafogja könyörögni magát,de ne hagyd!Már csak miatta is,hisz nem szereted!!
Amúgy az se mindegy, hogy mennyi ideje ismerted mielőtt elkezdtetek járni. (Bár most már mindegy. Összejöttetek, nem szereted, ennek szakítás lesz a vége.) Az a legjobb, ha addig nem mondasz igent semmire, amíg nem vagy szerelmes. Az is épp elég, ha randizgattok, beszélgettek az első 1-2 hónapban és megismeritek egymást. Hogy lehet olyan valaki a párod, akiről kevesebb dolgot tudsz, mint amennyit nem, és nem is vagy szerelmes belé? Olyan mintha egy haverral csókolóznál és várnád, hogy kialakuljanak az érzelmek.
Amúgy ezzel most nem támadó akartam lenni, mert ennyi idősen én is pont ilyen voltam. Nagyon sok időbe telt, hogy megtanuljak nemet mondani, de most már 5 hónapja van egy komoly barátom, akit nagyon szeretek.
16/L
teljesen igazad van...
de rengeteg embernek mondtam nemet már és ost ugy éreztem lehet valami...mert amikor megláttam akkor igy uristen szerelmes vagyok...aztán meg elhivott moziba, és csak ugy összejött...és az első egy héten repültem:) annyira jó volt. és utána meg egyre inkább biztos voltam benne hogy nem szeretem, és hogy a szerelem gondolatába voltam szerelmes...és tök igazad van ... olyan mintha egy haverral csókólóznék...csak a tudat van meg hogy valójában járunk...járás elött egy hete ismertem...és azt hittem szerelmes vagyok:) de nem voltam ... és nem is vagyok...szakitani fogok minél elöbb....köszi mindenkinek a válaszokat...:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!