Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem tonkre az eskuvojuket, vagy majd tonkre teszik ok a hazassagukat?
Nem értem mi a motivációd.
Vagy hazudsz, még anoniman is, és szerelmes vagy a srácba, a féltékenység az, ami miatt ezt akarod tenni, vagy egyszerűen "romantikus" akarsz lenni, aki rendbe teszi a dolgokat.
Tisztességtelen lenne megmutatni.
Ha nem lennél odáig ezért a csalfa hülyéért,akkor eszedbe sem jutna ilyesmit tenni.
Nyugodj bele, hogy NEM KELLESZ NEKI.
Ne tedd tönkre az életét.Tudod van olyan,hogy karma...
Szakítsd meg vele a kapcsolatot,ne vedd fel neki a telefont,te se hívd fel,ne küldözgess neki se sms-t,se emailt és személyesen se találkozz vele.A legjobb ha eltűnsz az életéből és elfelejted.
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A megcsaláshoz is 2 ember kell. Nem hiszem, hogy a pasi ment hozzád azzal a szándékkal, hogy megcsalja a kedvesét. Te meg ízléstelen módon arra készülsz, hogy mások boldogságát tönkretedd.
Maradj csöndben és szívódj fel. Ha egy kicsit is szereted akkor hagyod, hogy boldogan éljenek. Legyen benned ennyi emberség.
És neked ebből mi lenne a hasznod?
Hogy önelégülten, vigyorogva dörzsölgeted a kezed azon gondolkozva, hogy igen, de szemét vagyok, jól tönkretettem egy kapcsolatot?!
Ne gondolom, hogy csak a lány szemét akarod felnyitni, és amiatt akarod ezt megosztani, hogy nehogy hozzámenjen egy ilyen pasihoz. Mert akkor a fene nagy szolidaritásérzet miatt eddig sem kellett volna a vőlegénnyel kefélni.
Más kérdés, hogy aki mindenféle bűntudat nélkül hosszú idők keresztül félrejár, azt nem a házasság intézménye fogja megváltoztatni, szóval előbb- utóbb valóban vége lesz a kapcsolatnak.
Összességében szerintem te csak féltékeny vagy. Magadnak akarod a pasit továbbra is, csak tartasz attól, h komolyan gondolja a változást.
A pasi is gáz, te is az vagy. Mindazonáltal azt gondolom, h nekem semmi közöd ehhez a dologhoz, így ne avatkozz bele az életükbe! Majd legfeljebb elválnak....
ÉN az ilyen nőkre mint te csak egyet tudok mondani : A JÓ ISTEN ÓVJA MEG TŐLETEK AZ ÖSSZES PÁRKAPCSOLATBAN ÉS HÁZASSÁGBAN ÉLŐ FÉRFIT !!!!!!!!
Tudom mindenhez két ember kell, de szomorú, hogy így gondolkozol ! Remélem a fagyi majd vissza nyal neked is !
Hát erkölcsileg tényleg egy nulla vagy!Többek között a hozzád hasonlók járatják le a női nemet!
Tényleg jobb lenne ha felszívódnál és békén hagynád őket,mert igazán nem kellesz a pasinak,ez tény!
Egyébként meg szégyellhetnéd magad!Persze a pasi is!
24n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!