Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem tud velem beszélgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud velem beszélgetni a saját párom?

Figyelt kérdés

Elérkeztem arra a pontra, hogy elegem van. Viszonylag friss a kapcsolatunk, de szinte semmi kommunikáció nincs közöttünk. Párommal ugyanis képtelenség beszélgetni. (Nekem szükségem van rá, szerinte ez egy kapcsolat alapköve) És bármiről bárkivel képes vagyok elbeszélgetni de párommal nem. Soha semmiről nem mond véleményt, nem meséli el mi történt vele, mindent ugy kell kihuzni belőle. Már volt hogy veszekedést provokáltam csakhogy álljon ki maga mellett és mondja el a véleményét de akkor sem tette. Magában mérgelődött. Azt mondja ő nem szeret beszélgetni és jobban szereti a csendet. Volt hogy rám is rám szólt, miután nem láttam már 3-4 napja gondoltam beszélgetünk kicsit ő viszont tv-t akart nézni és elvárta hogy legyek csendben.

Miért ilyen? Ez sosem fog változni?

2012. febr. 7. 22:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze, ilyen egyszerű. Nem értem mit kell az ilyet erőltetni.
2012. febr. 8. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!