Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud velem beszélgetni a saját párom?
Elérkeztem arra a pontra, hogy elegem van. Viszonylag friss a kapcsolatunk, de szinte semmi kommunikáció nincs közöttünk. Párommal ugyanis képtelenség beszélgetni. (Nekem szükségem van rá, szerinte ez egy kapcsolat alapköve) És bármiről bárkivel képes vagyok elbeszélgetni de párommal nem. Soha semmiről nem mond véleményt, nem meséli el mi történt vele, mindent ugy kell kihuzni belőle. Már volt hogy veszekedést provokáltam csakhogy álljon ki maga mellett és mondja el a véleményét de akkor sem tette. Magában mérgelődött. Azt mondja ő nem szeret beszélgetni és jobban szereti a csendet. Volt hogy rám is rám szólt, miután nem láttam már 3-4 napja gondoltam beszélgetünk kicsit ő viszont tv-t akart nézni és elvárta hogy legyek csendben.
Miért ilyen? Ez sosem fog változni?
ezt ismered? a női agy és a férfi agy
a közönség reakciói is zseniálisak- látszik, talált, elsűllyedt:)
Az hülyeség,hogy buta,és inkább kussban van.Pont ellenkezőleg, szerintem a buták fecsegnek össze-vissza....
Én se szeretek csak azért beszélni, hogy járjon a szám, sőt kifejezetten idegesít, a sok süket duma.
Viszont,ha olyan témára találok,ami érdekel,akkor szívesen beszélek.
Ja,és nő vagyok:)
Úristen! Hogy találtatok így egymásra? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen szótlan sótlan pasi képes egy nőt felszedni! Hogy csinálta?
Nem lehet hogy csak azért van veled mert van kit dugni és van ingyen háztartási cseléd?
Mert ha ez van, AKKOR SZABADULJ!!!
Amúgy ez nem normális! én megőrülnék egy ilyen kapcsolatban! Egyszer én is randiztam egy ilyen halk szótlan pasival, bár az azért beszélt néha, de egyszer elkottyantotta, hogy ne beszéljek már ennyit! Na itt mondtam meg neki, hogy én nem akarok tőle semmit, mert nekem alap egy beszédes férfi!
Hozzá egy halk csendes lány illik, te meg szabadulj meg tőle!
Nem is értem hogy lehet egy ilyen emberhez hozzámenni..
Ez LFAnak szólt.
Én másfél évet húztam le egy olyan pasi mellett, aki képtelen volt a normál kommunikációra.Ő nem mondta, hogy legyek csendben (próbálta volna meg...), de ha beszéltem, csak "ühhüm"-ökkel válaszolt..És e mellé még hisztisebb volt mint én..Dobtam, nem is kicsit.A mostani párommal pedig órákat tudunk beszélni bármiről, de tényleg, akár még a tücskök párzási szokásairól is.Van már egy 1 éves kislányunk, ez se véletlen.. :)
Nagyon fontos egy kapcsolatban a kommunikáció, hisz e nélkül, nem is értem hogy lehet felépíteni egy kapcsolatot!!??
Van egy ismerősöm, aki hasonlóan keveset beszél és általában úgy tűnik, mintha semmiről sem lenne véleménye... Társaságban is csendestárs szerepben van, néha felnevet egy-egy poénon, aztán kész, nézelődik tovább. Én ilyen emberek esetében mindig próbálom kipuhatolni, hogy mi az a téma, amiről szívesen beszélgetnének. Pl. az asztaltársaság tudta, hogy az említett fiú rendszeresen kosarazik, így feldobtam a témát és szépen elkezdtük kikérdezgetni róla. Mindenki szeret beszélni önmagáról, a sikereiről, a hobbijáról, mivel ezek állandóan foglalkoztatnak minket, jól esik kibeszélni valakinek. Szóval kb. harapófogóval, de elindult egy olyan beszélgetés, aminek ő volt a középpontjában, mi kérdeztük, ő válaszolt, amiről nekünk eszünkbe jutott valami, aztán neki is, stb. és egy idő után már ő is próbálkozott nálunk, érdeklődött, kérdezett, kezdeményezett. Ez egy alkalom volt, én élveztem a dolgot, láthatóan ő is jól érezte magát a bőrében, de hogy ezt minden egyes nap újra és újra el tudnám-e játszani egy csendes férfi párjaként, azt nem tudom, valószínűleg én is türelmetlen lennék.
Nos, ez most lehet, hogy nem túl jó tanács, de mi bár sokat beszélgetünk a párommal, akkor ered meg a nyelvünk leginkább, amikor iszogatunk kicsit :) egy közös főzés, mellette egy-két üveg bor csodákra lehet képes, és ha a párod közben még a kedvenc mániáiról, filmjeiről, elfoglaltságairól kérdezgeted, biztos elkezd veled beszélgetni. Ez persze csak az első lépés lehetne a mindennapi egészséges kommunikáció eléréséhez..
Hát én két napig nem bírtam volna ezzel a pasival,mert utálom,ha nem figyelnek rám.Azt se tudom,hogy van e egyáltalán olyan pasi,akit érdekel az,hogy a nő miket beszél és nemcsak testben van ott.
Amúgy nekem is volt ilyen barátom,de én meguntam.Egyre kevesebbet volt kedvem vele találkozni és végül szakítottunk,hálaégnek.Iszonyúan unalmasak az olyan emberek,akik 0-24ig csak kussolnak és ha beszélek,akkor sem figyelnek csak akkor,ha veszekedni kell.Na jó,ez az én példám volt,én egy ilyen emberrel nem illek össze,mert igénylem a törődést és az odafigyelést.Szerintem keress másik párt,mert ha ilyen a természete,akkor sosem fog megváltozni.
A másik tippem az,hogy csak gátlásos és meg kell várni,amég megnyílik és mer felszabadultan beszélgetni.Lehet,hogy csak ennyi a baj.Főleg ha egész életében azt hallgatta,hogy ő kevesebb és az ő véleményére nem kíváncsi senki.Lehet,hogy igazából egy tök értelmes,beszédes ember lenne,csak segíteni kell neki,mellette kell lenni,hogy ne higgye azt magáról,hogy az ő véleménye nem érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!