Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyire irracionális elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire irracionális elvárásaim vannak? Pasik, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szóval 21/L vagyok, a 3. párkapcsolatomban élek 2 és fél éve.

A problémám az, hogy a barátom annyira férfiatlan. Néha többet tud "szenvedni", mint én. Pl. ha fáj a feje, akkor hozzá sem lehet szólni, meg azonnal 5 fájdalomcsillapító kell neki. Ha meg van fázva és fáj a torka, akkor egész nap csak a kanapén heverészik és gépezik, szintén nem lehet hozzászólni. Ha valami sérülés éri (macska megkarmolja pl.), akkor mindenkinek őt kell sajnálnia, meg körül kell ugrálnia.

Ha pl. én vagyok beteg, akkor igyekszem magam tartani, amennyire lehet, mert nem szeretném átragasztani rá a rossz kedvem, mert azért vagyunk egymásnak, hogy boldogítsuk egymást, nem azért, hogy még jobban lehúzzuk.

Ha vitázunk folyton megsértődik, rávágja, hogy "jó neked van igazad" csak, hogy fogjam már be. Pedig én mindig csak megpróbálom belőle kihúzni, amit gondol, mert különben sosem mondja el, hanem 6 hónappal később ömlesztve az egészet.

Egyébként szerintem klasszikus nő-férfi szereposztás van itthon: ő dolgozik, én itthon vagyok, főzök, mosok, takarítok...

Már mondtam neki ezerszer, hogy úgy viselkedik, mint egy hercegnő. Nem gúnyosan, csak a példa kedvéért, de mindig megsértődik.

A kapcsolatunk elején nem ilyen volt (pedig 1 hónap után összeköltöztünk és kb. 1 évig nem volt ilyen).

Hogyan tudnám a tudtára adni, hogy egy kicsit változtathatna a viselkedésén, anélkül, hogy megbántanám? Hogy egy kicsit legyen férfiasabb. Vagy szerintetek annyira teljesíthetetlen kérés ez?

2012. jan. 31. 03:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A legtobb pasi ilyen ha beteg. Szeretik magukat sajnaltatni. En a ferjemnek mindig azt mondom amikor egy kis influenzatol kidol, h csinaljon vegig egy szulest es majd utana sajnalni fogom. Ilyenkor csondben marad.

Semmi gond h haztartasbeli vagy csak furcsa a te korodban, mert inkabb kellene h celjaid legyenek. Nem tudom engem nem elegitene ki agyilag a fozes mosas vasalas takaritas sorozat. Masreszt meg tul sebezheto az ilyen kapcsolat, mert valahol visszavezetheto h eltartott vagy, vhogy csokken egy haztartasbeli no tekintelye a ferfi szemeben.

Lehet h az is benne van, h azert ilyen a parod, mert elvarja h maximalisan kiszolgald, mondvan neked ez a dolgod, h otthon vagy h eltart.

2012. jan. 31. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon találó a vicc! Ott a pont :)

Tényleg vannak ilyen kényes hercegnő királylány pasik, miközben a nőkből nézné ki az ember, de mégis ők a férfiasabbak.

Elég ciki az ilyen férfi. Tényleg nem szabad őket elkényeztetni!

2012. febr. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!