Miért álmodtam ilyen gusztustalan, irracionális és abszurd álmot?
Így van,ne nézz ilyen sok vadságot.
Én is álmodtam már hasonlót,de az igazi az volt,amikor Hannibal Lecterrel beszélgettem:)
A továbbiakról nem számolnék be ;P
túl sok horror/piszkos fantázia :D
esetleg egyéb mert nálam egyik sincs meg a múltkor mégis azt álmodtam, hogy élve felboncoltak..
A megfejtés ott van a kérdésedben. Az álom minden egyes szereplője te vagy, egyszerre a három alak. Az első személy aki csak néz, lenne az-az éned, aminek általában érzed vagy tartod magad, nem teljesen racionális: olyan, aki elítél, megbélyegez, tisztátalannak, gusztustalannak tart dolgokat, - amiket normatíve szokás annak tartani és elhatárolja magát tőlük. A második személy, aki körfűrésszel levágja a kezét, a gyarló, halandó, törékeny ember, akivel bármikor megtörténhetnek efféle balesetek. Hogy külön személy, ez azt jelenti, hogy ettől is elhatárolod magad, bízol a sérthetetlenségedben, talán túl fiatal vagy ahhoz, hogy elfogadd a halált. Persze biztosan belátod, hogy egyszer meg fogsz halni, de nem foglalkozol vele, vagy legszívesebben nem is gondolsz rá. A harmadik alak: aki csodálatosnak találja ezt a kis jelenetet: mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, elfojtott érzései, ezek általában az árnyék-énben öltenek testet. Ha a jó, ami felé törekszünk, az isteni, akkor mindama elfojtott rossz, amit kerülünk, az sátáni. Az árnyék-én az a lélekrész, ami gyönyörködhet a szenvedésben, saját gazdatestének szenvedésében és másokéban.
Az álom célja feltehetőleg: prezentálni számodra azt, hogy több vagy te annál, mint aminek látod magad, vagy ha úgy tetszik kevesebb, mert te sem vagy ártatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!