Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg a barátnöm irracionális gondolkodását, és tegyem stabilabbá a kapcsulatunkat?
Két éve élek együtt egy lánnyal ( kisebb-nagyobb megszakitásokkal ) , folyamatosan a "szöke herceget" keresi, és meg is találja gyakorlatilag mindenkiben, aki kedves hozzá, ez-az állapot addig tart, amig rá nem ébred, hogy a "bálványa" is ember, és nem az ö álomképe, olyankor lázasan ujra keresni kezdi.
A "hülye vagyok, és dobjam ki, keressek mást" válaszokat nem kérem , tisztában vok vele, hogy az lenne a legcélszerübb, viszont sexben kivételeset tudunk együtt alkotni, és azt a ragaszkodó igazi szerelmet eddig életemben csak egyszer éreztem, ami felém sugárzik, csak annyi a baj, hogy általában pár hétig tart , viszont mindig nálam köt ki.
Örülök, hogy figyelsz vadgesztenye, nem arra kértem tanácsot, hogy hogyan alakitsam az életemet.
A félrekefélés nem igazán zavar, elég laza a felfogásom ezekben a kérdésekben ( de erre se kérek kioktatást ) , és nagyobbrészt valóban a sexért vagyok vele, viszont emiatt eltülteném vele az egész életemet is, még igy is, hogy ennyire zizzent, de idegesitöek a szerelembe esései, el-visszaköltözései.
Te nem vagy komplett, ember. Leszarod, hogy mindig mással csal és hogy a szerelem nemhogy viszonzottnak, de még egyoldalúnak sem nevezhető, mindezek ellenére megtartod a szex miatt. Hadd gratuláljak. Szerinted más nő nem is létezik a Földön, aki jó lenne az ágyban? Ha adnál egy esélyt magatoknak, találnál egy olyat, akinek normális értékrend, racionális mentalitás és nem utolsósorban vonzó küllem társulna a "tudománya" mellé.
Lelőném a poént; a kérdésre a jó Istenke sem fog választ adni neked, mert lehetetlen. Soha nem fog megváltozni, soha. (Még hogy a pasik nem hisznek a teljes átformálódásban...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!