Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a szüleim gondolkodását. Valakivel még előfordult ez?
Szóval szüleim már nem egyszer céloztak arra, hogy esetleg meleg vagyok. Nem vagyok az.
Ezt onnan vették, hogy nem volt még komoly kapcsolatom. És hogy ilyen korban (17) már kellene lennie barátnőmnek.
Én nem értem ezt a felfogást. Most hajtok a suliban (ha jól teljesítek mehetek komoly gyakorlatra, utána dolgozni is, és persze nem utolsósorban jó munkatapasztalat stb.), és ezért még nemhogy a csajokat, de gyakorlatilag a haverokat is kerülöm, kb fele annyi időt töltök velük, mint máskor szoktam.
Szóval a kérdés miért nem jó nekik, hogy most inkább tanulok, és majd a sulis évvégétől lesz komoly kapcsolatom egy szintén ilyen komoly céltudatos, nekem tetsző lánnyal, minthogy hazahozzak minden héten valami .... lányt, de hát akkor ugye nem lennék bu*i?
Ti mit tennétek a helyemben? Esetleg hasonló tapasztalatok?
Legyél ilyen, mint most vagy, és ne hallgass a szüleidre! :)
Ilyen gondolkodású pasikra lenne szükség a világon! :)
20/L
Nahát, én komolyan sajnállak, hogy a szüleidnek ilyen elcseszett felfogása van a dolgaidról - tisztára mintha ők is tinik lennének, persze a butább fajtából (bocs).
Gimis koromban nekem is csak egyszer volt barátnőm, az sem tartott sokáig, és ehhez nálam is a sok tanulás párosult. Szerencsére az én szüleimnek eszükbe sem jutott ilyen hülyeségekkel traktálni, örültek neki, hogy legalább a tanulás megy.
Szóval tegyél a szövegelésükre magasról, ha meg már nagyon idegesít, mondd el nekik őszintén, mi a helyzet.
21/F
Sztem szedj fel egy csajt 17évesen lehetne egy csajod :S
Szüleidnek igaza van bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!