Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem lesz barátnőm, mit tegyek?
Olvasgas pua irodalmat:
Csabitasakademia.com
Jelentkezz rá.Érdemes szemléleted átformálják
nehogy pua irodalmakat olvass, semmi értelme....érdekes belelesni, de nem hinném hogy ezt 16 évesekne találták ki...sokkal inkább 25-30 év közti csajoógépeknek...
a probléma az, hogy amikor még én voltam 16 (ami nem volt olyan régen, most 22 vagyok) akkor a 16 évesek még tök jól elvoltak a barátokkal, haverokkal, 1-2nek volt bnője, barátja de nem volt gáz ha nincs...aztán most a tesómékon látom hogy ez menniyre rohadtul megváltozott, a 16 évesek már konkrétan felnőttebb kapcsolatokban vannak mint a náluk idősebbek...elég brutális.
Én azt mondom, hogy ne aggódj...próbálj barátkozni lányokkal, nem kell hogy randiszándék legyen, csak beszélgess....nagyon sok fiú azt hiszi h mi lányok kb az űrből jöttünk és nem tudnak velünk beszélgetni...pedig később a randik és bármilyen kapcsolat egyik alapja az, hogy tudj beszélgetni. Nyugi, 16 évesen rohadtul nem késtél még le semmiről...az általam ismert fiúk, ugye az én korosztályom, többsége olyan 18 éves korában kezdett el komolyan randizgatni és párt találni...ne aggódj:)
22 L
Miér ne olvasna PUA irodalmat?
Kérdező hidd el olvasgass ilyeneket,nem betanult technikák ez félre értés,hogy mikor mit mondja,hanem egy komplex személyiségfejlődést okoznak,plusz mellette rengeteg önfejlesztő könyvet olvass,ami fejleszti kommunikációdat,önbizalmadat,céljaid lesznek.
Szerintetek Donald Trumph miért olvass napi 4órát?
Pedig ő aztán igazán sikeres ember,4cége van,Empire state Building is majdnem az övé teljesen.
Kérdező kezdj el olvasni,tréningekre járni,képezd magad,és kb egy 3hónap múlva magadra se ismersz.
A PUA irodalmat ne úgy fogd fel,hogy betanult hülyeségek,hanem egy szemléletet adnak,olyan mint a programozás,azt is lehet hogy leülök és irkálok be a gépbe idióta parancsokat hátha valamit kiköp a gép vagy elolvasol egy pár könyvet és így csinálod.Melyik a hatásosabb szeintetek?
Ugye,hogy a második?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!