Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom szünetet akar, de félek, hogy szakítás lesz belőle. Mit tegyek, hogy ne ez legyen belőle?
Az egyik tanárunk, akinek egyszer kiborultam (elég bizalmas viszonyban vagyunk) azt mondta, hogy még látja a szemében, amikor rám néz, hogy szeret. Az a gond, hogy az iskolában nem tudjuk megbeszélni, mert valami/valaki mindig megszakítja a beszélgetést, iskola után is az összes haverunk ott van, akik nem értik meg, hogy most hagyjanak, és sulin kívül meg nem tudunk találkozni.
Mit tegyek, most?
Hagyjak neki békét, vagy holnap is nyaggassam hogy beszéljünk. És még valami. Írtam egy levelet, amiben elmagyarázom, az indokait, és nem tudom hogy elküldjem-e...?
Hát kislány meg kell, hogy modjam, hogy én is csináltam ilyet 15 évesen..
1 hét szünetet kértem a lánytól mert sokat veszekedtünk és pont volt egy jó lehetőségem amit kihasználtam és nem bántam meg.
De én azért szünet után bevallottam neki, ill. lebuktam de mind1...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!