Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LOlEE kérdése:
A barátom szünetet akar, de félek, hogy szakítás lesz belőle. Mit tegyek, hogy ne ez legyen belőle?
Figyelt kérdés
15 évesek vagyunk, de eddig minden rendben volt köztünk. Most volt egy veszekedésünk (első nagy veszekedés) mert (egy osztályba járunk) nem tudom elnézni, ahogy kb az összes osztálytárnőm őt ölelgeti és a karjába csimpaszkodnak. Nagyon fájdalmas volt, amikor mondta, hogy szünetet akar, mert a mindennapos találkozások miatt csak érezni akarja, hogy hiányzok-e neki ha egy ideig nem beszélünk. Lassan itt a nyár és aztán meg külön iskolába megyünk, de túlságosan szeretem ahhoz, hogy elszakadjak Tőle. Kérlek SOS segítsetek, hogy mit tegyek.2011. máj. 19. 17:56
11/16 anonim válasza:
Ha együtt maradtok akkor ne számíts sokra, régen rossz ha valaki időt kér.
12/16 A kérdező kommentje:
hát igen.. :S kezdem magamban lezárni a dolgot... :S
2011. máj. 22. 10:36
13/16 anonim válasza:
LEhet, kicsit megfojtod a barátodat a szereteteddel, ragszkodással, a fiúk, férfiak nem annyira igénylik ezt, mint a nők. Meg egy kicsit túl fiatalok vagytok még a közös élethez, nektek még tapasztalnotok, tanulnotok kell, próbálgatni a saját erőtöket, vagyis, az ember mindig a legjobbat keresi, lehet, Te vagy neki a legjobb, de ő még ezt nem tudja, mert keveset tapasztalt az életben még...
14/16 anonim válasza:
Add meg neki a lehetőséget, sőrt kérd hogy tartsatok időt :), aztán szépen tartsd is be és légy erős, foglalkozz a barátnőiddel addig meg a többi sráccal. Ez a legegyszerűbb. Úgy gondolom ez hatásosabb, és jobb eredményre vezet.
15/16 anonim válasza:
nekem minden hülyeségért azonnal szét menni, mert akkor ezt tanulod meg. Mert ha szüntet kér, legalább meg tisztel és nem a hátad mögött meg csal mint a többség. Tehát ha nem is az isten lábát fogtad meg, de jobb mint a többség.
16/16 anonim válasza:
nekem minden hülyeségért azonnal szét menni*
Nem kell minden hülyeségért azonnal szét menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!