Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele vagy csak szünetet kérjek?
A féltékenység a te bajod. Hűséget fogadott, nem vakságot. Veled van, nem a többi csajjal és nem az exével. Ha ezt nem tudod feldolgozni, az a te problémád.
Ha nem bírod elvisleni, rúgd ki. A szünet nem fog működni, szünet ugyanis = legalizált megcsalás. Mivel nem vagytok együtt, azzal fekszik le, akivel akar, mert nem csal meg. Ezt meg végképp nem fogod tudni feldolgozni.
Ha szereted, azt javaslom, dolgozz az önbizalmadon, mert a féltékenység önbizalomhiányból ered. Ha nem tetszik, amit csinál, akkor viszont zárd le a kapcsolatot egyszer s mindenkorra, de ne reménykedj abban, hogy sírva fog visszakúszni hozzád, mert abból nagy pofára esés lesz.
A "szünettel" nem sokra mész. Mondd el a párodnak, hogy bánt téged az, hogy semmibe veszi az érzéseid. Ha ezek után sem hajlandó változtatni, hagyd el.
Nekem egyébként az jött le a szövegből, hogy a srác úgy kezel téged,mintha a haverja lennél. Szerintem nem szerelmes. Ráadásul még bunkó is...
A párkapcsolatban nem vakságot fogadunk hanem hűséget! Ameddig csak mondja, addig vedd félvállról. DE!! Soha ne engedd el nagyon.. Ameddig hiszel neki, addig a kapcsolatotok biztonságban van. ;) A féltékenységgel hagyj fel! Ugyanis kapcsolat gyilkos.. Tapasztalatból tudom. És ha azt akarod hogy ebből ne legyen bajod, ne féltékenykedj.. Mert kiszeretsz belőle, és a végén azt se hiszed el amit kérdez. Pedig lehet csak bemesélted magadnak azt a szituációt, ami valójában, még csak a gondolatában sem járt.
Az hogy megmondja, melyik csaj tetszik neki előny. Mert őszínte veled. Viszont nem ismerem annyira, hogy megmondjam, megtudna-e csalni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!