Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal kicsit több, mint négy hónapja jöttünk össze. Jól megvagyunk, csak, én úgy érzem, már kevesebbet érzek iránta... ez, most lehet, hogy durván fog hangzani, de, néha mikor elgondolkozom, kijelentem magamban azt a mondatot, hogy: ,,Tudnék nélküle élni". Még hozzátenném, nem vagyok az a pasizós típus, csak messziről. Tudom, még elég fiatal vagyok egy komoly kapcsolathoz, ezt már sokszor hallottam, de nem akartam elhinni... hát, most már kezdem, azt hiszem. Még annyit tennék hozzá, egyszer már majdnem szakítottunk, csak ugye, akkor megsajnáltam, láttam rajta a szomorúságot, meg nem győzi mondani, kimutatni, hogy szeret. De, nálam az a szerelem kezd elmúlni. Kérlek, segítsetek! Azért gondoltam, hogy Itt megkérdezem, mert kíváncsi lennék olyan Idegenek véleményére, akik így "kívülről" mondják meg véleményüket, tanácsukat.

*Azt még elfelejtettem odaírni, hogy nem abba a fiatal kategóriába tartozunk, akik nyalják-falják egymást az utcán, hanem kézen fogva normálisan végig tudunk menni. (:

Előre is Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

Barátom: 16/F Én: 14/L

2011. nov. 2. 09:09
 1/7 napietus ***** válasza:
szerintem ha így érzel, inkább búcsúzzatok el békességben, minthogy később feszültség legyen köztetek. hiszen csak 4 hónap telt el, és máris egyszer majdnem szakítottatok, csak sajnálatból maradtál vele, ami nem vezet jóra.
2011. nov. 2. 09:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazad van, csak, ezt nem tudom, hogy közöljem vele...://
2011. nov. 2. 09:31
 3/7 napietus ***** válasza:
így, ahogy leírtam. kezdd ott, hogy te a múltkor komolyan gondoltad amit mondtál, csak azért gondoltad meg magad, mert megsajnáltad. de benned nem változott semmi, ezért úgy tartod helyesnek, ha szépen elköszöntök egymástól. ne hagyd magad befolyásolni, érzelmileg zsarolni. fiatal, kibírja.
2011. nov. 2. 09:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Legközelebbi találkozásnál megpróbálok vele beszélni. Köszönöm a segítséget, ment a zöld kezecske. (:
2011. nov. 2. 09:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről, és Ő csak azt mondta, még mindig annyira szeret, mint az elején. Ahogy ezt mondja, megszakad a szívem. ://
2011. nov. 3. 09:34
 6/7 napietus ***** válasza:
pontosan ezt hívják érzelmi zsarolásnak. ne engedj neki, mindkettőtök érdekében, mert ha erőltetitek ezt a dolgot, és sajnálatból vele maradsz, az csak boldogtalanságot fog hozni rá is meg rád is.
2011. nov. 3. 09:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Holnap találkozom vele, és akkor személyesen megtudjuk beszélni a dolgokat. Nekem már nehezebb, mint Neki. : //
2011. nov. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!