Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
sziasztok!
meg mindíg nagyon szeretem, de van egy másik ember is az életemben!mar egy hónapja nem mukodik a kapcsolatunk felolem!nem érzem a varázst!nagyon félek h valami orultseget fog csinálni, vagy verekedesbe keveredik valakivel vagy megsebzi magat(pl multkor eltorte a kezet) o nagyon nagyon szeret engem! de szeretnem neki elmondani h nekunk a jovonk nem egyutt van!!! kerlek segítesetek akár egés szoveggel vagy tapasztalattal!!! nagyon koszonom!!!
minél őszintébben és minél gyorsabban mondd meg neki, utána pedig szakíts meg vele minden kapcsolatot (nekem a maradjunk barátok soha nem vált be)
az "őrültség" ezek után már az ő dolga...
Elmondom a tutit.
Mondd el neki, de személyesen, ez fontos, hogy nyugtatni tudd vagy visszafogni vagy megakadályozni egy esetleges öngyilkosságot.
Ha nem akarod, hogy balhéba keveredjen, úgy intézd a dolgaidat, hogy soha semmilyen körülmények között ne létesíts vele kapcsolatot még csak facebook-on se. Így a legkönnyebb neki. Ne lássa már szegény, hogy közös képen vagy a másikkal:(
4 év az sok nekem 3 hónap elég volt ahhoz, hogy jól megszeressek egy lányt.
Azt értsd meg, hogy neki ez olyan mintha valamit elvennének tőle. A tudat, hogy mást jobbnak tartasz nála 4 év után nagyon szar lehet.
Ha azt csinálod, amit mondtam 1 hónap múlva visszasírod és dobod a másikat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!