Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Szakítsak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Szakítsak vele?

Figyelt kérdés

Jelenleg van barátnőm (X), nagyon jól elvagyunk, azonban borzasztóan gyerekes, mintha én lennék az apa, ő meg a pici kislánya... nem érzem ezt jónak, és otthon, a családi körében is ugyanígy viselkedik, és nekem nem jön be ez a "cukiság". Van egy másik lány (Y), iránta többet éreztem mindig is, mint barátság, és ez fordítva is igaz, azonban nem tudatosítjuk ezt magunkban, tisztában vagyunk vele de ennyi, nem több. Nagyon messze lakik, nagyon ritkán tudok vele találkozni, de X-hez képest ő érett, felnőttként viselkedik, magabiztosan, és komolyan. Tudja, hogy minek hol van a határa, mi merre hány méter... de X-nek fogalma sincs ezekről, sokszor vissza kell fognom magam, nehogy megsértsem egy-egy rosszul elsült kijelentéssel.

Tudni kell rólam, hogy nem tudok sokáig egy kapcsolatban maradni. Járok ezzel pszichológushoz, de egyenlőre nem oldódott meg a gond. Úgy érzem, hogy nem vagyok "méltó" egy komoly kapcsolatra, ezért mindig a másik hibáit keresem. Na, ilyen Y-nál soha nem volt... de tudom hogy nem lehet köztünk semmi, nem is akarunk semmit pont emiatt. Azonban X mellett már nehezen bírok maradni, mert Y-t látva, egy torz kép alakult ki bennem az ideálról, ami nem X...

Maradjak még X mellett? Szeretem, de nehéz ilyen pszichológiai gondok mellett megmaradni valaki mellett. Várjam meg, míg lesz valami eredménye a pszichológusnak?

16/F X-15/L Y-16/L

2011. nov. 2. 09:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mondd el neki
2011. nov. 2. 09:26
 2/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam már, de láttam rajta hogy nagyon közel van a kiboruláshoz, és inkább nem folytattam, semmiképp nem akarom megbántani, de lehet hogy holnap, amikor találkozunk, elmondom neki, mert nem tudom sokáig magamban tartani.
2011. nov. 2. 09:29
 3/19 napietus ***** válasza:
szerintem a másik lánnyal csak akkor kezdj kapcsolatot, ha már rendbe jöttél lelkileg. de ebből a mostaniból lépj ki, hiszen nem érzed magad jól benne, abban a kis butában meg esetleg hiú reményeket táplálsz. minnél előbb, annál jobb.
2011. nov. 2. 09:30
 4/19 A kérdező kommentje:
Azt mondod? :/ Igazad van, lehet hogy ez lenne a legjobb döntés...
2011. nov. 2. 09:35
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekesség, meg érett felnőttség, és egyikőtök se több 16nál:D na szép:)
2011. nov. 2. 09:41
 6/19 A kérdező kommentje:
Azért 16 évesen is lehet érett emberként gondolkodni...
2011. nov. 2. 10:07
 7/19 anonim ***** válasza:
Minek jössz össze olyan lánnyal, aki nem az eseted?
2011. nov. 2. 12:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én is azzal értek egyet, aki azt írja, előbb magad tedd rendbe. Szóval ha én lennék a helyedben, először kilépnék a rossz kapcsolatból, aztán kőkeményen dolgoznék magamon, hogy rendbe jöjjek; és ha úgy érzem, kész vagyok rá, akkor jöhet a másik lány. Mert ha tényleg olyan, amilyennek leírod, akkor szerintem megvár, mire kész leszel a kapcsolatra.

És a másik: hülye módszer, de nekem be szokott válni: egyszerűen listát írsz, hogy mi fontos neked egy kapcsolatban és mi az ami kizáró tényező. És a listákból melyik van meg X-ben, és melyik Y-ban. Ez szerintem megkönnyíti a döntést.

2011. nov. 2. 15:08
 9/19 anonim ***** válasza:

Szia ! Ha ennyire nem érzed jól magad ezzel a lánnyal akkor minek vagy vele? Javaslom hogy mielőbb szakíts vele!Hidd el megkönnyebbülsz, őt pedig nem csapod be,nem álltatod tovább.

Honnan veszed hogy a másik lány nem tudatosítja magában hogy szeret??? Azért mert neked nem mondja de tesz utalásokat, akkor igenis szerethet téged, és ahogy látom ő te is szívesen járnál vele,akkor meg hajrá!!!Ha nem cselekedsz akkor boldogtalan leszel a jelenlegi pároddal(megfosztva ezzel a reménytől hogy lesz egy olyan kapcsolata ahol őt is viszont szeretik)ráadásul elveszted a másik lányt aki szeret,mert ő sem fog örökké várni rád!

2011. nov. 2. 15:16
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én is csak azt tudom javasolni, hogy minnél előbb szállj ki a mostani kapcsolatodból. Velem is hasonló helyzet volt, csak a fiú, akibe 4 évig szerelmes voltam végig mással volt, és véleménye szerint végig engem szeretett, de csak pótlékból volt a másik lánnyal. a Vége az lett, hogy mindkettőnket elveszítette. Kívánom, hogy te ne járj így, és rendbejöjjenek a dolgaid. Gondolkozz el ezen és döntsd helyesen! :) Kellemes Napot!

2011. nov. 2. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!