Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nagyon elfajult a helyzet, mit kellene tennem?
Iszonyatosan hiányzik az első szerelmem, aki szakított velem 1 éve. (azóta nem volt olyan pillanat, hogy ne gondolta volna rá) Tisztában vagyok vele, hogy ez már nem normális, de nagyon hiányzik, és nem tudok rajta túllépni, hiába próbálok. Minden reggel szerelmesen ébredek, este sírva fekszem, és minden percben a sírógörcs kerülget(annak ellenére, hogy pontosan 1 év telt el). Mi lesz, ha sosem lépek túl rajta? Nedves leszek, ha eszembe jut, és hát mindig az eszemben van. :S Nem értem, miért történik velem ez, de borzalmas.
Nagyon hiányzik. Öngyilkos gondolatok forognak a fejemben, nem látom a kiutat a depresszióból.
17 éves lány
Bennem is sokáig tartott míg letudtam zárni életem nagy szerelmét pont ugyan ezt csináltam....de aztán jött egy sokkal jobb aki megmutatta hogy annál jobban is lehet szeretni
Még olyan fiatal vagy ne csinálj butaságot!
Találkoztam vele, és azóta még rosszabb. :S Megpróbáltam "visszaszerezni", de ő már nem akarja újrakezdeni.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!