Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nagyon elfajult a helyzet, mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan hiányzik az első szerelmem, aki szakított velem 1 éve. (azóta nem volt olyan pillanat, hogy ne gondolta volna rá) Tisztában vagyok vele, hogy ez már nem normális, de nagyon hiányzik, és nem tudok rajta túllépni, hiába próbálok. Minden reggel szerelmesen ébredek, este sírva fekszem, és minden percben a sírógörcs kerülget(annak ellenére, hogy pontosan 1 év telt el). Mi lesz, ha sosem lépek túl rajta? Nedves leszek, ha eszembe jut, és hát mindig az eszemben van. :S Nem értem, miért történik velem ez, de borzalmas.
Nagyon hiányzik. Öngyilkos gondolatok forognak a fejemben, nem látom a kiutat a depresszióból.
17 éves lány
2011. okt. 30. 19:58
11/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom :S Én még csak 17, de borzalmas.
2011. nov. 1. 13:46
12/12 anonim válasza:
Nagyon rossz az biztos.Én neki szülnék babát,vele élnék.De nem lehet.Itt vagyok ennyi idősen baba,család nélkül.Te 17 vagy még 27évesen se sirj majd 37évesen.Te még megtalálhatod a nagy Ő-d de én már nem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!