Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám ma megmondta, hogy 22 éves vagyok, és mostmár nem felel az életemért. Mit tegyek?
Üzenem apádnak, hogy már a 18. szülinapodon megszabadulhatott volna tőled.
Meg hogy vigyázzon, mert a nyugdíja semmire sem lesz elég, a TE 80-90 ezer Ft-odból meg - aminek majd örülnöd kell szerinte - saaaajnos nem tudsz neki segíteni.
Továbbá üzenem, hogy akinek nem kell a gyereke, az húzzon gumit, nem te akartál megszületni, és nem is a gólya hozott.
Neked pedig csak annyi: mindenki a maga szerencséjének kovácsa. Ne a múlton meg a jelenen siránkozz, hanem a jövőt nézd, és tegyél azért, hogy ne olyan legyen, mint amilyennek most kinéz.
Nem vagy egyedül sorstársam!
Nekem sem volt nőm, ronda vagyok meg túl rendes hozzájuk és ez nem fekszik a cuki pofikájuknak. :(
21/F
mindenki a maga szerencséjének kovácsa, csak nem mindenkinek jut kalapács.
amugy szüleim vállalkozók, vagyis többnyire anyám keresi a bevételt, apám évek ota otthon ül, és a ház körül dolgozgat, tehát ráér gondolkodni. mindennap elsirja, hogy elfogy a pénzünk. mindennap végigszámolja, hogy mennyi pénz van még pontosan a kasszában. most lehet mondani, hogy a vállalkozók mit sirnak, de öket huzzák le legjobban, mert nekik van miböl, és ezt tudja az állam is. csak épp a vásárlóerő annyira lenn van, hogy nekünk sincs bevétel. na mindegy...szal nincs egy fillér hitelünk se, meg van pénz a bankban is, mégis ezt kell hallgatnom.
Ha ostoba vagy gépésznek akkor minek mentél oda??
Egy jó szakmunkás oklevéllel (pl hegesztő, asztalos) esetleg egy német nyelvtudással a havi 2-300 simán meglenne.
Én ge*i okos vagyok, megcsináltam csúszás nélkül a Bsc diplomát a BME-n és már a nyárra felvettek gyakornoknak 150k/hó-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!