Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apám ma megmondta, hogy 22 éves vagyok, és mostmár nem felel az életemért. Mit tegyek?
múltkor meg azt írtad hogy van barátnőd, nem? én a helyedben elmennék dolgozni! egy darabig jó ha védve vagy mindentől, de egy idő után már káros. itt az ideje, hogy a saját lábadra állj. jól teszik a szüleid, hogy bedobnak a mély vízbe! vagy megtanulsz úszni vagy megfulladsz. amit írtál, hogy a haverjaid azért csajoznak mert van nyári szünetük és stb... az hülyeség! ha lenne rendes állásod akkor miért nem lehetne párod is?
minél később állsz a saját lábadra annál szarabb lesz!
"Egy lányt nem szolitottam még le." csak ez kicsit félreérthető volt...
ha nem számíthatsz rá akkor minek van? a helyzet az, hogy kívülről nézve egyszerűen néz ki a történet, nem akarsz felnőni, pedig muszály lesz! vegyél erőt magadon, ha meg nem megy akkor el kell menni orvoshoz! már egyszer mondtam de később csak rosszabb lesz a helyzet.
komolyan szanalmas vagy... megis meddig gondoltad hogy eltartnak a szuleid?
habar kicsitt ok is hibasak, korabban be kellett volna dobjanak a vizbe.
gyerekkoromba soha nem volt semmim, csak egy szerencsetlen gyerek voltam, de:
17 eves koromban onallosultam penzugyileg, 20 evesen kirepultem a feszekbol, es most 25on sajat lakasom van. mert akartam h legyen es kemenyen megdolgoztam erte.
az onsajnalattal es a nyafogassal soha nem fogsz elerni semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!