Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Szakítsak vele?
Jelenleg van barátnőm (X), nagyon jól elvagyunk, azonban borzasztóan gyerekes, mintha én lennék az apa, ő meg a pici kislánya... nem érzem ezt jónak, és otthon, a családi körében is ugyanígy viselkedik, és nekem nem jön be ez a "cukiság". Van egy másik lány (Y), iránta többet éreztem mindig is, mint barátság, és ez fordítva is igaz, azonban nem tudatosítjuk ezt magunkban, tisztában vagyunk vele de ennyi, nem több. Nagyon messze lakik, nagyon ritkán tudok vele találkozni, de X-hez képest ő érett, felnőttként viselkedik, magabiztosan, és komolyan. Tudja, hogy minek hol van a határa, mi merre hány méter... de X-nek fogalma sincs ezekről, sokszor vissza kell fognom magam, nehogy megsértsem egy-egy rosszul elsült kijelentéssel.
Tudni kell rólam, hogy nem tudok sokáig egy kapcsolatban maradni. Járok ezzel pszichológushoz, de egyenlőre nem oldódott meg a gond. Úgy érzem, hogy nem vagyok "méltó" egy komoly kapcsolatra, ezért mindig a másik hibáit keresem. Na, ilyen Y-nál soha nem volt... de tudom hogy nem lehet köztünk semmi, nem is akarunk semmit pont emiatt. Azonban X mellett már nehezen bírok maradni, mert Y-t látva, egy torz kép alakult ki bennem az ideálról, ami nem X...
Maradjak még X mellett? Szeretem, de nehéz ilyen pszichológiai gondok mellett megmaradni valaki mellett. Várjam meg, míg lesz valami eredménye a pszichológusnak?
16/F X-15/L Y-16/L
Kedves kérdező, szerintem az a te legnagyobb bajod hogy két vasat akarsz tartani egyszerre a tűzbe... ennél kevés gusztustalanabb dolog van.Gondolom hogyha az egyik lánnyal összeveszel méég mindig ott a máik.Jól esik hogy mindig van valakid, van talon csajod is. Ahogy azt már VV Anikó is megénekelte "Csak egy maradhat a legvégén"
HA van gerinced akkor azonnal választasz egyet,nem vársz heteket hónapokat hogy majd lesz valami... Azonnal kell döntened!ha nem tudsz akkor gondolkozz el azon hogy milyen ember is vagy te valójában és hogy megérdemled-e ezeket a lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!