Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak, ha felek, h megint vege lesz?
Figyelt kérdés
Nemreg szakitot velem a baratom,mert mar nagyon sokat veszekedtunk es sok volt a problema.Azt mondta azert tette mert nem akar mar tobb fajdalmat okozni nekem.Mert lassa,h nagyon szenvedek.Azota ujra ossze jottunk.Es mar minden job,de sajnos bennem ez a folytonos felelem,h elhagy nem hagy nyugodni.Mindig az jar a fejemben,h mas oka volt,h ekhagyot,lehet majd mast fog akarni,h mar nem szeret,ha ilyen konnyen elhagyot es stb.a baratom mondja,h o mindennel jobban szeret es o azt csak azert csinalta,h job legyen es tobbe soha nem teszi,de en akkor is felek.Amiota ez megtortent meg a beteges feltekenykedes is elojot nalam.Hogyan nyugodhatnek meg?mert hamar ezzel fogom eluldozni magam mellol...2011. máj. 17. 15:18
1/5 anonim válasza:
Ez a női logika, istenem. Hány éves vagy?
2/5 anonim válasza:
Szerintem be kéne járnod magyar órára.
3/5 anonim válasza:
dik lássad mán more hogy nem tudol irni he
4/5 A kérdező kommentje:
Nem anya nyelvem a magyar!Es cigany sem vagyok!
2011. máj. 17. 15:37
5/5 anonim válasza:
ha valóban szereted,akkor próbálj meg uralkodni magadon.azért vagyunk emberek,hogy ezt megtudjuk tenni.
ha féltékenykedsz,akkor annak hamarosan vége lesz. nem jó dolog a féltékenység. bízz meg benne és hidd el sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!