Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem lesz barátnőm, mit tegyek?
kikérem magamnak a "wowos" kifejezést...attól hogy valaki ezzel játszik még nem tükrözi a személy....vissza térve,úgy nem is lesz valakinek barátnője ha nem tesz érte semmit,ne te várd a lányt,hanem te kezdeményezz,egyébként még nekem sincs barátnőm,de én nem is érzem szükségét,hogy na már nekem kell egy barátnő,majd adja a helyzet,amúgy nem kell barátnő ahoz hogy lánnyal érezd jól magad,egy fiú meg lány között lehet barátság is...
17f
Én is jó ideig így voltam, tartottam tőle, hogy sosem lesz barátnőm. Aztán egy nő ismerősöm elmondta, hogy szerinte ez a félelem, a görcsösség, a mindenáron barátnőt akarok érzés kiül a férfiember arcára, s ezt bizony remekül meglátják a nők, s az ilyen ember már nem érdekes a számukra.
És amint leráztam ezt a félelmet, lett barátnőm. Egyszerűen csak lazábbnak kell lenni, nem szabad minden jó nőben a barátnőt keresni. Nem is biztos, hogy első körben a hosszú távú kapcsolat kell, hogy a cél legyen, hanem a csajozás, ismerkedés, flörtölés. De ne lássa a nő, hogy nagyon kell neked. Nem könnyű, kell hozzá egy kis színészet is.
Drukkolok!
Azt gondolom, többé- kevésbé, hosszabb-rövidebb ideig minden ember fél, hogy nem találja meg párját. Fiú is, lány is. Talán nem kellene túlzásba vinni a félést, "elengedni", talán nyitottnak kellene lenni a szívnek - lesz, ahogy lesz.
Ez talán egy kicsit segít. Ezt - a szerelmet - kapjuk, nem egy saját akarati döntés: márpedig most szerelmes leszek. Amit kapunk, azt kegyelemnek hívják.
Shakespeare drámákban látható: a szerelmesekre villámcsapásként tör rá, hirtelen, váratlanul - és sajnos elég kevés köze van az önakaratnak, és elég "kiszolgáltatottá" is tesz. De mégis..mégis.. nagyon jó. Ne félj.. csak legyél nyitott, ha érkezik:)
Weöres Sándor:
Üdvösség
Csak azért
az egyetlen napért
érdemes volt megszületnem,
amikor szeretni tudtam,
és szeretnek-e, nem kérdeztem.
Csak ennyi történt teljes életemben,
egyébkor szakadékba buktam.
Csak azért
az egyetlen napért
érdemes volt megszületnem.
Teljesen megértelek kérdező.
Én is pontosan így vagyok, se lány barátaim se barátnőm nincsen és nem is volt sajnos, pedig imádom a lányokat, csak egy nap annyi szép lányt látok, úgy szeretném őket puszilgatni, ölelgetni, szeretgetni, olyan édesek *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!