Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek, hogy nem lesz barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy nem lesz barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok, 16/f. Nem tudom elképzelni egyszerűen, pedig nem vagyok se kocka, se wowos, se nolifer.
2012. jan. 23. 18:14
 2/33 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok kocka. Csak tanulom a számítástechnikát,de túlzásba nem viszem.
2012. jan. 23. 18:16
 3/33 anonim ***** válasza:

kikérem magamnak a "wowos" kifejezést...attól hogy valaki ezzel játszik még nem tükrözi a személy....vissza térve,úgy nem is lesz valakinek barátnője ha nem tesz érte semmit,ne te várd a lányt,hanem te kezdeményezz,egyébként még nekem sincs barátnőm,de én nem is érzem szükségét,hogy na már nekem kell egy barátnő,majd adja a helyzet,amúgy nem kell barátnő ahoz hogy lánnyal érezd jól magad,egy fiú meg lány között lehet barátság is...

17f

2012. jan. 23. 18:19
 4/33 anonim ***** válasza:
"Kelj fel és járj"
2012. jan. 23. 18:20
 5/33 A kérdező kommentje:
Még lánybarátom sincs. Igazából semmilyen nincs.
2012. jan. 23. 18:20
 6/33 anonim ***** válasza:

Én is jó ideig így voltam, tartottam tőle, hogy sosem lesz barátnőm. Aztán egy nő ismerősöm elmondta, hogy szerinte ez a félelem, a görcsösség, a mindenáron barátnőt akarok érzés kiül a férfiember arcára, s ezt bizony remekül meglátják a nők, s az ilyen ember már nem érdekes a számukra.

És amint leráztam ezt a félelmet, lett barátnőm. Egyszerűen csak lazábbnak kell lenni, nem szabad minden jó nőben a barátnőt keresni. Nem is biztos, hogy első körben a hosszú távú kapcsolat kell, hogy a cél legyen, hanem a csajozás, ismerkedés, flörtölés. De ne lássa a nő, hogy nagyon kell neked. Nem könnyű, kell hozzá egy kis színészet is.

Drukkolok!

2012. jan. 23. 18:21
 7/33 A kérdező kommentje:
Megpróbálom.
2012. jan. 23. 18:24
 8/33 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, többé- kevésbé, hosszabb-rövidebb ideig minden ember fél, hogy nem találja meg párját. Fiú is, lány is. Talán nem kellene túlzásba vinni a félést, "elengedni", talán nyitottnak kellene lenni a szívnek - lesz, ahogy lesz.

Ez talán egy kicsit segít. Ezt - a szerelmet - kapjuk, nem egy saját akarati döntés: márpedig most szerelmes leszek. Amit kapunk, azt kegyelemnek hívják.

Shakespeare drámákban látható: a szerelmesekre villámcsapásként tör rá, hirtelen, váratlanul - és sajnos elég kevés köze van az önakaratnak, és elég "kiszolgáltatottá" is tesz. De mégis..mégis.. nagyon jó. Ne félj.. csak legyél nyitott, ha érkezik:)

Weöres Sándor:

Üdvösség

Csak azért

az egyetlen napért

érdemes volt megszületnem,

amikor szeretni tudtam,

és szeretnek-e, nem kérdeztem.

Csak ennyi történt teljes életemben,

egyébkor szakadékba buktam.

Csak azért

az egyetlen napért

érdemes volt megszületnem.

2012. jan. 23. 18:27
 9/33 anonim ***** válasza:
egyébként visszatérve,szerintem szerezz fiú barátokat,ahogy itt olvastam még barátod sincs :S
2012. jan. 23. 18:32
 10/33 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek kérdező.

Én is pontosan így vagyok, se lány barátaim se barátnőm nincsen és nem is volt sajnos, pedig imádom a lányokat, csak egy nap annyi szép lányt látok, úgy szeretném őket puszilgatni, ölelgetni, szeretgetni, olyan édesek *-*

2012. jan. 23. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!