Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek hogy megismétlődik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek hogy megismétlődik a baj. Mos mi lesz, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Most kezdem el a szakmát szeptembertől, mert már idén érettségiztem és...a barátom a régi suliban marad ahol megismerkedtünk és ahonnan most énis elkerültem, neki van még1év a szakmából, és félek mivel külön suli...milesz ha talál mást, vagy megromlik valami köztünk vagy megcsal????

Az exemnél is ez volt, a szakközepet egy másik suliba kezdtem, ahol találkoztam vele, aztán jöttem ebbe a suliba rá 2hónapra szakítottunk.

Bár őt nem szerettem... De félek mivan ha megismétlődik?:(

Abba belehalnék ha a mostani barátommal szétmennék, nagyon félek a sulitól...bár mondta hogy nem fogja engedni hogy bármi baj legyen... De mi lesz ha egyik nap azt veszem észre hogy fura stb és kiderül hogy van valakije? Alapból nulla az önbizalmam:(

Szeptembertől nekem e gy totál uj suli a 2éves szakmával, neki meg marad a régi...

2011. aug. 24. 07:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Jajj de gyerekes...

Ha a kapcsolat elég erös,nem csal meg senki senkit...

Ha meg valakit akar találni fog is!!

2011. aug. 24. 07:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha egy kapcsolat azon múlna, hogy egész nap egy helyen vannak vagy sem, akkor rengeteg embernek nem lenne társa.Én Pesten tanulok, a barátom meg Debrecenben.Hétvégén tudunk találkozni.Bízom, benne. Most izgulnom kéne?
2011. aug. 24. 07:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Aha, szóval csak olyan pasi a jó, aki veled jár suliba, aztán majd egy munkahelyetek lesz, sőt, mostantól ne is aludjatok külön soha, mert a végén este vagy éjszaka megcsal...
2011. aug. 24. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:

A kapcsolat minősége nem feltétlenül azon múlik, hogy mennyire vagytok közel egymáshoz. Szabadidőtökben még mindig együtt lehettek.

Ha meg mással akar lenni, akkor meg teljesen mindegy, hogy melyik suliba jár.

2011. aug. 24. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!