19 hetesen még nem érzem a baba mozgását. Ugye él még? Egyszer elvetéltem a 8. héten úgy, hogy semmi tünetem nem volt, csak meghalt a baba, azóta nagyon félek, hogy ez újra megismétlődik. Szerdán megyek UH-ra és nagyon félek!
van aki csak 20. hét után érzi először, ez függ a baba elhelyezkedésétől, a kismama túlsúlyos-e, milyen vastag a hasfala stb.
de tisztázzuk: még egyáltalán nem érezted (akkor a válaszom érvényes) vagy érezted már, de mostanában nem?
én sem éreztem még ekkor. Ne izgulj! Én is hód ideg voltam az uh-ig. Aztán utána is mindig paráztam, ha nem éreztem, hogy mozog. De palacsinta evéssel mindig mocorgásra tudtam bírni. :)
Most minden rendben lesz, csak ne izgulj rajta!!!
Ó, a szomszédom a 22. hétig nem érezte. :) Egyszer csak a porszívó hangjára mozdult akkorát, hogy érezze.
Én is félek, nekem eddig csak olyan érzésem volt, mintha nekiütközne belül valami. De mindig este hat felé. Remélem, hogy ez a babó, de nem vagyok biztos benne.
Ne izgulj, lehet, hogy kis lusta nappal és éjjel mozog, amikor alszol és még nem ébredsz fel rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!