Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányótoknál volt több mised...

Hányótoknál volt több mised ab egymás után? Ez milyen gyakori hogy megismétlődik és hogyan lehet tenni ellene? Egyáltalán mik lehetnek az okai hogy egymás után több baba is elmegy?

Figyelt kérdés
Nekem most volt az első lassan két hete. Négy hónap múlva szeretnénk újra próbálkozni de nagyon félek hogy megismétlődik. Mivel tudnám elkerülni? Mennyire gyakori az hogy egy nő egymás után többször elvetél? Hány százalék rá az esély hogy velem is megismétlődik?
2009. jún. 30. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Minden nő más. A vetélés azt jelenti, hogy a baba valamilyen oknál fogva életképtelen lett volna.

Az, hogy egyszer elvetéltél nem jelenti azt, hogy újra megtörténik. Igaz, minél jobban gondolsz rá, annál jobban befolyásolod magad. Egyébként a nők sokkal többször vetélnek el, mint az a tudomásukra jut, egyszerűen menstruáció szerű folyása lesz és kész.

A félelmek kezelésére jó a családállítás is. Írj privit, ha érdekel.

Ne félj. Minden rendben lesz! Ne gondolj a vetélésre!

2009. jún. 30. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember, minden terhesség más.

Nekem két missed ab-m volt.

Most meg van egy gyönyörű, 8 hónapos kislányom. :)

Nem szabad feladni, csak pozitívan!

A doki meg ír Utrogestant/Duphastont (jól írtam?), + MagneB6-ot, az segít!

Sok sikert!

2009. jún. 30. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, mint te. Nekem márciusban volt missed ab-om. Most 2 hónapja megint próbálkozunk. Bennem van a félsz, hogy hátha megint megismétlődik. Az orvostól kérdeztem, hogy mit csináljak másképp, mint az elsőnél? De azt mondta, hogy semmit. Nem küldött semmi kivizsgálásra, azt mondta, hogy ez sajnos előfordul. És nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne velem. Hát remélem igaza lesz!
2009. jún. 30. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 hónapja volt az első és bízom benne,hogy az utolsó is egyben!:((Mi szeptembertől fogunk próbálkozni,de még rettegek,nehogy úgy járjak megint!!!!

Nálunk nem találtak semmi bajt,a szövettani eredmény is jó lett!Szóval ez már örök rejtély marad!

De okozhat ilyet hormonális probléma is,de lehet a baba életképtelen,szóval bármi amit nem tudhatunk már meg soha.Én kértem a dokim,hogy csináljunk vizsgálatokat,de felesleges azt mondta,az élet szelektál!

Szedj méhpempőt az sokat segít a szervezet regenerálódásában!

Épülj fel mihamarabb és sok sikert a következő babyhez! :))

2009. jún. 30. 17:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Félek én is de tudom hogy le kell győzzem a félelmemet és muszáj pozitívan gondolkoznom. Csak nagyon nehéz. De igyekszem. Fogom szedni az elevitet vagy a gravidát még nem tudom. Meg majd eszem rengeteg egézséges ételt iszom a palást fű teát és megpróbálok teljesen laza és nyugodt maradni és pozitívan gondolkozni. Az talán segít. Sőt biztosan. Méhpenpő olyat hol lehet szerezni és az mire jó?
2009. jún. 30. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:

17:57-es vagyok.

Méhpempő

A méhpempő vitaminokban, ásványi anyagokban, különleges fehérjékben, biológiailag hatásos anyagokban, B5-vitaminban rendkívül gazdag.

Fellelhetők benne olyan fontos ásványi anyagok, mint a kalcium, kálium, vas, réz, foszfor, kén és szilícium. Véd a fertőzések ellen, és ellenállóbbá tesz a betegségekkel szemben. Bizonyított enyhe bakteriális- és vírusellenes hatása is. Aminosav- és fehérje tartalma serkenti az immunrendszer működését.

Már régóta ismert és bizonyított tény, hogy növeli a potenciát, a női klimax ideje alatt és azt követően pozitív eredményeket produkál.

A méhpempő elősegíti a csontszövet képződést és a sebek gyógyulását. Nagyon hasznos lehet a legyengyült szervezet számára, például a lábadozás időszakában. Kollegénje olyan öregedést késleltető anyag, mely segít megtartani a bőr simaságát és fiatalságát, továbbá jelentős szerepe van az izmok, a csontok, a belső szervek és mirigyek egészséges működésében.

Ezt a linket találtam.

Én az USA Royal Jellyt szedem 60 db-os kapszula 2-3 ezer ft között van.

A kórházaban nekem femibion 800-at ajánlottak,hogy szedjem majd előtte 1 hónappal mielőtt próbálkoznánk.

2009. júl. 1. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!