Két hónapja volt egy spontán vetélésem. Most megint pozitív a teszt. A gond csak az, hogy ugyanúgy van egy kis barnázás, mint akkor (amiből aztán vérzés lett). Nagyon félek, hogy minden újra megismétlődik. Nem lehet tenni ellene valamit?
Figyelt kérdés
Az orvos akkor sem írt fel semmit, a természetre bízta.2010. márc. 29. 21:04
1/9 anonim válasza:
Irány a nőgyógyászat!!!!
Nekem is volt vetélésem, utána én is 2 hónappal teherbe estem, az 5 héten elkezdem barnázni, bementem a nőgyógyászatra, írtak fel gyógyszert ( Duphaston ), probléma nélkül hordam ki a fiam, egészséges, gyönyörű mára már 2 éves kis lurkó.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hova menjek. Múltkor is rohantam be az ügyeletre, mondták, hogy pihenjek, mert ennél többet nem tehetek. Aztán másnap mentem a magándokimhoz, de tőle sem kaptam gyógyszert.
2010. márc. 29. 21:51
3/9 anonim válasza:
Velem is ilyen volt az előző dokim,2 vetélésem volt nála.Az új terhességnél dokit váltottam,akinek csak annyit mondtam,hogy 5 hetes vagyok+ volt 2 vetélésem és rögtön felírt 3 doboz Utrogestan golyót.
4/9 anonim válasza:
Ha holnap a dokid nem ír fel semmit, akkor még holnap keress fel másik dokit. Ez szerintem nem mehet így, mindíg, hogy majd a természet elintézi. Bár van benne igazság, de ha lehet valamit tenni, akkor tenni kell valamit.
5/9 anonim válasza:
Hülyeség, hogy majd a természet megoldja! Lehet, hogy a hormonjaiddal van gond,ezért valami terhességmegtartó gyógyszer, vagy kúp kellene. Lassan 2 éve vetéltem el. Nekem is volt barnázás, de nem kaptam semmit. A doki nekem is azt mondta, hogy 50-50%. Pár hónap múlva az egyik ismerősöm lánya is barnázott és befektették a kórházba, kapott injekciókat,infuziót, orvosságot stb. Neki meg is maradt a baba. Nem tudom mi alapján döntik el, hogy kinek segítenek a baba megtartásában és kinél bizzák a "természetre". Ráadásul ugyanannál a dokinál volt ő is a kórházban az ügyeleten, de nekem a magándokim is ő volt. Persze azóta dokit váltottam. Neked is ezt javaslom!!
6/9 anonim válasza:
Mendj dokihoz! Ha most sem ir fel semmit, akkor keress fel egy másik dokit minél előbb.
Nekem is ugyanez volt, de nekem a dokim egyből felirt utrogestant és a barnázás elmúlt másnapra. Most a 11 hétben vagyok.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Ma voltam dokinál (mert egy pár napra elmúlt), és írt fel utrogestant. Végre! 3 x 2 naponta, kicsit soknak tűnik, de remélem, használ!
2010. ápr. 1. 19:16
8/9 A kérdező kommentje:
..azóta már 4 hónapos! Jó, hogy nem hagytam annyiban!
2011. ápr. 1. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!