Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérzés előtt 2 nappal +...

Vérzés előtt 2 nappal + teszt. A vérzés napján mégis barnázás, pecsételő vérzés. Menjek orvoshoz? Vagy ilyen fiatal terhességnél úgysem tud mit csinálni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

A barnázgatás lehet egy nagyon korai vetélés - ekkor nincs semmi lehetöség beavatkozni, mert ilyenkor csak akkor szakad meg a terheség, ha a babának valami komoly rendellenessége van.

De sokkal valószinübb, hogy a barnázgatás a beágyazódást jelenti, ha egy-két napig tart csak, akkor ez a legvalószinübb.

Minden jót kivánok.

2010. szept. 7. 22:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el,hátha tud valami gyógyszert adni.De nyugi,ne idegeskedj,azzal ártasz a legtöbbet.
2010. szept. 7. 22:08
 3/14 A kérdező kommentje:

Szerintem nem beágyazódás, mert van már + tesztem.

Volt már egy vetélésem, ugyanígy kezdődött. Sajnos csak hétvégén tudok orvoshoz menni, mert a férjem nincs itthon, pénteken jön csak haza, és a kisfiunkat nem tudom senkire sem ráhagyni.

2010. szept. 7. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia a barátnőm detto ugy volt mint Te azóta 5 hós a kislánya..kapott gyógyszert.Minden jót nektek és szurkolok majd irj.
2010. szept. 7. 22:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs sárgatest elégtelenséged?Mert a tünet arra utal!Progeszteron pótlás kellene,de azonnal!
2010. szept. 8. 00:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Kivizsgáláson nem voltam, ezért sajnos nem tudom, hogy van-e sárgatest elégtelenségem.
2010. szept. 8. 07:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem ezt:-(

Dokiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!Mielőbb!!!Főleg hogy volt vetélésed,kapsz gyogyszert.A barnázás nem jó:-(

2010. szept. 8. 09:01
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el dokihoz a kisfiaddal együtt az ügyeletre.Ne szórakozzál már...:S
2010. szept. 8. 09:38
 9/14 eszo ***** válasza:
100%

szia!

remélem elmentél dokihoz..mert nekem is így kezdődött a vetélésem..igaz nekem nem írtak fel semmit a dokik..nagyon szemetek voltak..el is ment a babám!

menj be az ambullanciára..csak van egy ismerősöd, vagy rokon, vagy barátnő, aki fél órát tud vigyázni a kisfiadra!

Ne halogasd, mert komoly baj lesz!

majd írj!

2010. szept. 8. 12:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 8 hetesen volt barnázás, kaptam utrogestan-t és pár nap múlva elmúlt. Ez gyakori korai terhességnél ne ijedj meg! Egyáltalán nem biztos h vmi baj van! Az a lényeg h ne piros vér legyen!!A másik h a tényleg el akar menni akkor az urogestan sem segít...drukkolok h ne legyen baj! Írd meg majd h mi volt de szerintem nincs baj!!

2010. szept. 8. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!