Vérzés előtt 2 nappal + teszt. A vérzés napján mégis barnázás, pecsételő vérzés. Menjek orvoshoz? Vagy ilyen fiatal terhességnél úgysem tud mit csinálni?
Sziasztok
Drága jó anyósom elcserélte a műszakját, és tudott vigyázni a kisfiamra, így délután voltam az orvosomnál.
Csak annyit látott, hogy a nyálkahártya meg van vastagodva, és van egy gyanús folt, ami valószínűleg a petezsák lesz. Nagyon korai a terhességem, és ebből még bármi lehet. Délután már nem barnáztam, és most sem. Kaptam Utrogestan kúpot, az előző vetélés miatt. 1 hét múlva megyek újra, akkor már kell lennie petezsáknak.
Köszönöm hogy aggódtatok értem, nagyon jól esett egy kis biztatás.
Puszi csajok!
Szia
Köszi! Hidd el, nagyon szorítok Neked és mindenkinek hogy minél hamarabb sikerüljön a baba. Nekem furcsa most ez az egész. Kisfiamnál teljesen problémamentes volt a terhességem, a 2. babámnak pedig még Duphaston mellett sem volt esélye.
Bízom benne, hogy most minden rendben lesz, mert nem tudom hogy élem túl, ha még egy babát elveszítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!