Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vérzés előtt 2 nappal +...

Vérzés előtt 2 nappal + teszt. A vérzés napján mégis barnázás, pecsételő vérzés. Menjek orvoshoz? Vagy ilyen fiatal terhességnél úgysem tud mit csinálni?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 22:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Drága jó anyósom elcserélte a műszakját, és tudott vigyázni a kisfiamra, így délután voltam az orvosomnál.

Csak annyit látott, hogy a nyálkahártya meg van vastagodva, és van egy gyanús folt, ami valószínűleg a petezsák lesz. Nagyon korai a terhességem, és ebből még bármi lehet. Délután már nem barnáztam, és most sem. Kaptam Utrogestan kúpot, az előző vetélés miatt. 1 hét múlva megyek újra, akkor már kell lennie petezsáknak.

Köszönöm hogy aggódtatok értem, nagyon jól esett egy kis biztatás.

Puszi csajok!

2010. szept. 8. 21:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek!Te is szoríts nekem,mert tervezzük a kistesót és én végig szedtem a lányommal is az Utrogestant,már az 5.héten jelentkezett barnázás ami nem jó,de elmúlt a gyógyszertől.Előre félek!
2010. szept. 8. 22:05
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia

Köszi! Hidd el, nagyon szorítok Neked és mindenkinek hogy minél hamarabb sikerüljön a baba. Nekem furcsa most ez az egész. Kisfiamnál teljesen problémamentes volt a terhességem, a 2. babámnak pedig még Duphaston mellett sem volt esélye.

Bízom benne, hogy most minden rendben lesz, mert nem tudom hogy élem túl, ha még egy babát elveszítek.

2010. szept. 8. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi!És pihenj!De tényleg gyere.Sok embernek reményt adsz.
2010. szept. 12. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!