Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy nem lesz barátnőm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 18:14
11/33 anonim válasza:
Aha, persze, erre a válaszom hogy veránszki józsi vagyok, nem dugunk? NEm is érzed szükségét, de azért te nem vagy kokca, közbne meg itt álasz 17 évesen, úgy hogy még nem is volt barátnőd. Menj és fejleszd inkább a paladinod.
12/33 anonim válasza:
egyébként,nem paladinom van hanem warlock :D,és igen mindenki itt sír hogy nincs barátnője,közbe nem is tesz érte semmit....pénzt is csak akkor kapsz ha dolgozol érte...szerintem ez logikus...szerintem attól hogy még nem volt barátnőm az az én dolgom,én döntöm el...és egy barátnő nem életszükséglett,nem fogsz nélküle megfulladni...max magadnak vered ki...:D
13/33 anonim válasza:
Ne erre gondoljatok már,h nemlesz,mindig a jóra kell gondolni,hogy lesz,igy tuti nemlesz,ha csak irjátok,h nemlesz ugysem... ezért tenni is kell. de persze ne ilyen dumával,hogy jó a segged kell kóla? meg stb stb.ésha nem a legszebb vagy ne a legjobb csajnál próbállkozz.ennyi röviden,s nemkell féllni,egyszer mindneki kezdte:) L/14
14/33 anonim válasza:
fel kell kelni a gép melöl és ki menni az utcára, barhol lehet ismerkedni a cél barátkozni .sose tudod kivel milyen viszony alakul ki
15/33 A kérdező kommentje:
Ezzel nem tudok vitába szállni. Azonban az utcán nem igazán apropó,ami kapcsán meg tudnám szólítani. Tegnap is láttam egy egyedül üldögélő lányt a buszváróban,de nem tudtam megszólítani,mert nem jutott eszembe semmi.
2012. jan. 24. 13:04
16/33 anonim válasza:
- akkor kedvesen nézel rá, mosolyogsz, titokzatosan, megpróbálod felvenni a szemkontaktust- van a szavakon túl is világ. :)))
17/33 A kérdező kommentje:
Azt meg nem merem.
2012. jan. 24. 13:34
18/33 anonim válasza:
14/L vagyok,de akkor legyen merszed,ha semmi se lesz,nevárj csodát..+valamikor lépnedkell.bárhol megtudod mamár tenni,rengeteg hely van ahol ismerkedhestz,deha nemteszed akkor nemis akarsz,csak azért mert a havernakis van,s akkor énis legyek menő,mamár ez a nagy duma..
19/33 A kérdező kommentje:
nem az akaratról van szó,az meg van,csak hogy miként fogjak hozzá.
2012. jan. 24. 17:12
20/33 anonim válasza:
Van erröl rengeteg irás a netem,próbálj meg utánakersni,vagy ha gondolod segithetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!