Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Anyám állandóan szekál, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám állandóan szekál, és félek, hogy igaza lesz. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Anyámnak kicsit dilis a felfogása, ezt előre leírom. Mostanában állandóan azt mondja nekem, hogy kéne nekem egy srác most mentem középsuliba. Az utcán mikor jön egy helyes egyből szekál... azt mondja, hogyha most nem kezdek el velük foglalkozni, és kapcsolatot kialakítani, akkor a későbbiekben sem lesz lehetőségem..... Nem hiszem, hogy azért nem lenne barátom, mert olyan csúnya lennék, ez elég bonyolult... Nem igazán közeledek úgy senkihez, és például kezdeményezni nem tudnék. Most az új osztályban van 2 srác, aki kicsit tetszik. Az egyikkel jár a barátnőm, tehát anna fújtak, a másikra pedig rámászott az egyik osztálytársam. Nekem egyszerűen nincs lehetőségem, mert nem mászok rá senkire, és így hoppon maradok :/ ugye nincs igaza anyumnak? Apa azt mondja, hogy várja ezzel 16 éves koromig, tudom, hogy baromság ez az egész, de szeretnék kicsit megnyugodni... :) előre is köszönöm a válaszokat, és gyorsan írtam a hibákért bocsi :)
2011. szept. 19. 18:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kérd meg az egyik srác haverod, hogy játssza el, hogy a pasid! Aztán "szakítotok" és pont.

17/F

2011. szept. 19. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Állj oda anyád elé és mondd azt, hogy összejöttem egy fiúval és már meg is dugott majd figyeld a reakcióját. Komolyan az ANYÁD azt akarja, hogy 14 évesen elkezdj pasizni ?
2011. szept. 19. 18:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor kezdesz párkapcsolatot, amikor akarsz, azzal akivel akarsz, anyuddal ne foglalkozz, ráérsz még :).
2011. szept. 19. 18:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Az van, hogy mesélte régen nagyon szerelmes volt valakibe, és 1x csak mivel nem lépett, elvett egy másikat.... de az anyám felfogása egyedi.... tehát, csak azért kicsit bántó az egész :/
2011. szept. 19. 18:08
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Dugasd meg magad valami nagybréjű négerrel, vegyétek fel videóra és mutasd meg anyádnak.
2011. szept. 19. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem reális és hihető a sztori... ha a nemeket felcseréljük.
2011. szept. 19. 18:09
 7/14 A kérdező kommentje:
azért köszi mindenkitől :) xd azért megnyugodtam:P én is úgy gondolom, hogy ráérek:)
2011. szept. 19. 18:10
 8/14 anonim ***** válasza:

szerintem ne foglalkozz anyukáddal,inkább örüljön neki,hogy nem mész ágyból ágyba.

bőven ráérsz még pasizni,úgysem akkor jön majd a szerelem mikor anyukád rádparancsol,hogy na fogd meg magadnak,hanem amikor Isten úgy akarja.

15 évesen úgysem azzal fogsz járni aki majd a férjed lesz,legalábbis nem így szokott lenni az esetek nagy részében.

18L

2011. szept. 19. 18:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz 1-2 barom, aki így válaszol, és köszönöm -.-.....
2011. szept. 19. 18:13
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm :))
2011. szept. 19. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!