Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám állandóan szekál, és félek, hogy igaza lesz. Mi legyen?
Én elmúltam 16 éves, amikor átéltem életem első csókját, és egy évvel később jöttem össze az első barátnőmmel. A mostani barátnőm, akivel ötödik éve járunk, és jövőre összeházasodunk, 18 évesen lépett be az első rendes kapcsolatába, és majdnem 20 volt, amikor elkezdődött élete első igazán komoly kapcsolata, velem.
Szóval egyáltalán nem vagy elkésve. Mondd meg anyádnak, hogy egy rossz kapcsolatnál jobb a mostani állapot.
Szerintem nyugodtan kezdj pasizni akkor, amikor akarsz. Mindegy mit mond anyukád.
20L
Véletlenül szólítd nagymamának anyádat, majd meglátod, hogy örülni fog neki!!
Szerintem mond neki azt, ha legközelebb elkezd valami hasonlót szajkózni, hogy te is el tudod dönteni mit szeretnél, ha pedig adódik egy megfelelő srác azzal úgyis összejössz. Kár lenne elkapkodni csak azért, hogy legyen barátod, utána úgyis hamar végetérne. (Azt pedig, hogy ki a megfelelő egyedül te tudod eldönteni!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!