Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy a fiúk azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a fiúk azért nem kezdemenyeznek egy lánynál mert azt gondolják, hogy úgy sincs esélyük?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
meglett a space?! :D a szex nem fontos, én is kitudom verni magamnak, fontosabb az az érzés, amikor valakivel vagy, és azok írigysége sem elhanyagolható jóérzéssel tölt el akik siránkoznak, hogy nincs nőjük
2012. jan. 22. 00:23
 42/46 anonim ***** válasza:
Legalább valakinek örömet szerzünk ezzel :)
2012. jan. 22. 00:28
 43/46 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam. Ma már nem vagyok ilyen azért mert nem is gondolkodom azon, hogy egy nőnél kezdeményezzek. Inkább foglalkozom mással és kész.
2012. jan. 22. 00:39
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekünk kell kezdeményezni, de nem vagyunk mazochisták, hogy fölöslegesen teperjünk, ha úgyis lapát a vége. Lehet ennek az oka az is, hogy "túl jó hozzám".
2012. jan. 22. 01:39
 45/46 anonim ***** válasza:
23%
Én nem gondolom, hanem tudom, h egy lánynál sincs esélyem, mert olyan ronda vagyok. Bár néha van h ezt elfelejtem, és mégis kezdeményezek, olyankor szokott jönni a pofára esés.
2012. jan. 22. 08:07
 46/46 anonim ***** válasza:
van,de még lányoknál is
2012. jan. 22. 10:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!