Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy a fiúk azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a fiúk azért nem kezdemenyeznek egy lánynál mert azt gondolják, hogy úgy sincs esélyük?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
79%
persze hogy van és ezzel semmi baj nincs. ezt a jelenséget önismeretnek hívják és megóv attól hogy teljesen nevetségessé tedd magad. ha olyanhoz se mersz odamenni akinél lenne esélyed az önbizalom hiány, ha pedig mindenkihez nagy vigyorral bepróbálkozol és 0 esélyed van az meg beképzeltség.
2012. jan. 21. 23:44
 12/46 anonim ***** válasza:
én,nevecségesé,tettem,magam,meg,a,csaj,engem,mert,megmutatta,a,levelet,az,egész,osztálynak.
2012. jan. 21. 23:46
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Többször tapasztaltam már, hogy sajnos van. Egyszerűen nem ismernek eléggé és azt gondolják, biztos már rég foglalt vagyok, vagy egyszerűen csak nem hiszik, hogy egy olyan férfi érdekelne, mint ők. Nem egyszer volt már, hogy olyan pasik akikkel, azóta jóban vagyok elmondták, hogy mikor először láttak, olyan határozott egyéniségnek tűntem, hogy nem mertek nálam kezdeményezni. Ezt nem teljesen értem miért van így, de tény, hogy sajnos kapásból riasztom az engem érdeklő pasikat.
2012. jan. 21. 23:47
 14/46 anonim ***** válasza:
35%
ja hogy levelet írtál? :D de szar...
2012. jan. 21. 23:47
 15/46 anonim ***** válasza:
nem,szerelmes,levelet,csak,anyit,irtam,hogy,bejön,stb.
2012. jan. 21. 23:48
 16/46 anonim ***** válasza:
de,ismertem,a,csajt,amugy.
2012. jan. 21. 23:48
 17/46 anonim ***** válasza:
nem tudtad, hogy nem támadunk le valakit azzal, hogy "bejön"?!
2012. jan. 21. 23:50
 18/46 anonim ***** válasza:
Jó, egyszer elküldtek, erre 2 évig feküdtél az ágyban? Ember, akkor én már többezer éve fekhetnék az ágyban sírdogálva... :D Az embert sokkal többször utasítják vissza, mint ahányszor nem, ez normális, ez a természet rendje. De nem mindegy, hányszor küldenek el, ha végül összeön valaki?
2012. jan. 21. 23:50
 19/46 anonim ***** válasza:

ez,nem,szimplán,viszautasítás,volt,eléggé,leugatott,

most,nemfogom,leirni.

2012. jan. 21. 23:51
 20/46 anonim ***** válasza:
meg,előtteis,voltak,hasonló,szituk,egy,csajom,se,volt,még.
2012. jan. 21. 23:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!