Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondoljak? A barátommal nem is veszekedtünk, az utolsó telefonhíváskor azt beszéltük majd este beszélünk másnap meg talizunk. Azóta eltelt 2 nap, nem reagált a telefonhívásra sem.
Figyi, ismerős szitu. Van másik neki...
ha majd kellesz neki, keres újra.
én elmennék hozzá... én nem is bírtam volna 2 napig, hogy ne halljak felőle csak úgy hirtelen :O vagy hívd fel a haverját, vagy az édesanyját, vagy menj el hozzá.
én alapból nem is arra gondoltam, amikor a barátom egy napig nem vette fel a telefont, vagy ha hívtam is, akkor lerakta, hogy úristen megcsal, hanem hogy valami baja lehet... baleset érte, vagy bajba került, vagy ilyesmi. és nem is tévedtem nagyot, mert bevitték a rendőrségre.
Mondhatna, hogy elvesztette a telefonjat ... de akkor szemelyesen O maga keresett volna meg.
Szobafogsagot kaphatott, de akkor is felvette volna veled valahogy a kapcsolatot.
... nagyon ugy nez ki, hogy ennyi volt kicsilany, de egy ilyen srac utan ne fuss, egyaltalan nem eri meg. Inkabb ha kesobb meg is megkeresne, akkor te sem reagalj semmit (es keress egy rendes fiut, aki szeret is)
Már miért csalta volna meg, ha nem is veszekedtek meg semmi...? O.o
Én is jártam így, hogy barátom egyszer csak felszívódott, és nem tudtam elérni 1.5 napig. Legközelebb mikor jött msnre, elkezdtem piszkálni, hogy szépen faképnél hagyott, meg kis dög és szemét és blabla, mire benyögte, hogy meghalt egy barátja.... -.- Sokáig nem tudtam vele utána még normálisan cseverészni csak úgy...
Lehet tényleg történt valami, próbáld elérni. Persze ha nagyon sokáig szívódik fel, akkor elképzelhető hogy le akar rázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!