Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit gondoljak. Miert csinälja ezt a volt pärom?

Figyelt kérdés
Röviden, tömören elmeselem. 3 evig voltunk együtt a volt pärommal, eleg nehez volt a szakitäs. Ö akart szakitani (fiatalon jöttünk össze) es az oka az volt, hogy mär nem szerelmes belem, es elni akar es bulizni... A mostani helyzet viszont az hogy visszahallom hogy hiänyzok neki, nezegeti a kepeinket es azt mondta hogy milyen boldogok voltunk, összeveszesünk ellenere odajött hozzäm megölelt es megpuszilt pedig a barätnöje 2 meterre ott volt töle.A szobäjäban mindent amit tölem kapott az ott van a helyen, az uj telefon szämomat mästol megszerezte (karäcsonykor smst is irt) es el is akar mär hozzäm jönni, mäsoktol utänam kerdezösködik hogy hogy vagyok, mi van velem.Igaz en kerülöm a vele valo beszelgetest es a talälkozäst is.Azt is tudom hogy a barätnöjevel meg jol elvan. De akkor miert csinälja ezt?Ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.Mit gondoltok erröl?Ujra kezdene vagy szenved meg, csak nem vallja be magänak? (Azert irok ekezet nelkül,m ert nemet billentyüzetem van, olyanok kimeljenek a välaszuktol akik bunkozni akarnak es rossz napjuk van.)

2011. dec. 28. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:

huhh majdnem lebunkultalak az ékezetek miatt, szerencsére elolvastam a végét is

egyébként viszonylag átlagos napom volt, a mai meg még szinte akármilyen lehet :-D

2011. dec. 28. 01:04
 2/4 anonim ***** válasza:
valoszinüleg rájött h a te p*nád volt a legkényelmesebb neki :)
2011. dec. 28. 01:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak hogy kapj egy értelmes választ is:

Ugyanabban a helyzetben vagyok mint a volt barátod. Mi is kb ennyi ideig voltunk együtt, én szakítottam és nagyon nehéz volt, utána 1-2 hétig felszabadult voltam és új volt több év után az érzés hogy egyedül vagyok, nem tartozom senkinek magyarázattal stb. Aztán kb 3 hét után elkezdett minden hiányozni, bár hasonló dolgot átélt ismerősök már mondták hogy ez természetes és ez lesz, mégsem tudom hova tenni az érzéseimet. Nem azt mondom hogy megbántam a szakítást, de állandóan rá gondolok és tudom hogy nem lesz még egy olyan mint ő, szóval én jelenleg azt érzem hogy jobb ha külön leszünk egy ideig, esetleg tapasztalunk mást is, de én igazából vele akarok lenni hosszabb távon. Persze ez megváltozhat ha összeismerkedek valakivel, sosem lehet tudni, de jelenleg senkit nem tudnék a helyébe képzelni pedig már jópár hónapja szakítottunk és engem viselt meg kevésbé..

2011. dec. 28. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen, hogy välaszoltäl, ezzel eleg sokat segitettel, remelem a te eleted is ugy alakul ahogy szeretned, es remelem az enyem is. Toväbbi szep napot kivänok!Es köszönöm a välaszod.
2011. dec. 28. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!