Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit gondoljak. Miert csinälja ezt a volt pärom?
huhh majdnem lebunkultalak az ékezetek miatt, szerencsére elolvastam a végét is
egyébként viszonylag átlagos napom volt, a mai meg még szinte akármilyen lehet :-D
Csak hogy kapj egy értelmes választ is:
Ugyanabban a helyzetben vagyok mint a volt barátod. Mi is kb ennyi ideig voltunk együtt, én szakítottam és nagyon nehéz volt, utána 1-2 hétig felszabadult voltam és új volt több év után az érzés hogy egyedül vagyok, nem tartozom senkinek magyarázattal stb. Aztán kb 3 hét után elkezdett minden hiányozni, bár hasonló dolgot átélt ismerősök már mondták hogy ez természetes és ez lesz, mégsem tudom hova tenni az érzéseimet. Nem azt mondom hogy megbántam a szakítást, de állandóan rá gondolok és tudom hogy nem lesz még egy olyan mint ő, szóval én jelenleg azt érzem hogy jobb ha külön leszünk egy ideig, esetleg tapasztalunk mást is, de én igazából vele akarok lenni hosszabb távon. Persze ez megváltozhat ha összeismerkedek valakivel, sosem lehet tudni, de jelenleg senkit nem tudnék a helyébe képzelni pedig már jópár hónapja szakítottunk és engem viselt meg kevésbé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!