Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, hogy a fiúk azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy a fiúk azért nem kezdemenyeznek egy lánynál mert azt gondolják, hogy úgy sincs esélyük?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:33
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
58%
Nézd, engem is küldtek már el nagyon otrombán, nem is egyszer. Máskor meg a tenyeremből ettek. Ez van, el kell viselni a kellemetlenségeket. Tudod, aki nem kockáztat, az nem is nyer soha. Ilyen az élet. Dönthetsz, hogy megvárod a kényelmes odúdban, míg megöregszel és meghalsz, vagy akár ki is mehetsz, hogy mindent kihozz az életedből, amit tudsz. De az nem megy fájdalom és akaraterő nélkül.
2012. jan. 21. 23:54
 22/46 anonim ***** válasza:
100%

sztem túl sok vesszőt írtál a levélbe..

lehet azt hitte vesszőproblémáid vannak:D:DD

2012. jan. 21. 23:54
 23/46 anonim ***** válasza:
akkor nem próbálkozik egy pasi ha van vesztenivalója, pl. ha "házinyúl" a csaj, arra nem lő rá csak úgy, csak ha a nyúl kéri a csövet. De ha nincs vesztenivalója, akkor sztem bepróbálkozik minden pasi. Lásd netes ismerkedés, naponta 50-en írnak rá egy csajra...
2012. jan. 21. 23:57
 24/46 anonim ***** válasza:

az,én,tenyeremből,sose,ettek,egy,csaj,haverom,se,volt,

mindig,fikáztak,a,külsőm,miatt.

2012. jan. 21. 23:58
 25/46 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha akkor javítanál a külsődön?
2012. jan. 21. 23:59
 26/46 anonim ***** válasza:

"csak ha a nyúl kéri a csövet"

Ezen szakadtam:))))

2012. jan. 22. 00:00
 27/46 anonim ***** válasza:

mitjavítsak,a,külsőmön?növeljem,meg,a,magasságom?

tudod,mit,ha,adsz,pár,tízezrest,nemfogok,jukas,

ruhákba,járkálni,de,addig........

a,fogammal,mitcsináljak?a.,kapafog,nemtúl,menő.

a,hajam,korpás,vettem,rá,már,mindent,mégis.10,féleképen,

zseléztem,a,hajam,mindig,azt,a,választ,kaptam,ez,nemáll,jól,meg,nézdmár,hogynéz,ki.

2012. jan. 22. 00:03
 28/46 anonim ***** válasza:

a,pofám,pattanásos,vettem,már,rá,minden,szert,akoris,

11,éves,korom,óta,és,száraz,a,bőröm.kentem,akkoris.

2012. jan. 22. 00:04
 29/46 anonim ***** válasza:
a száraz bőr pont, hogy hámlik meg ilyen baja van, a zsíros bőr pattanásos
2012. jan. 22. 00:07
 30/46 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyász/kozmetikus az arcbőrre, jó fodrász a hajadra is megmondja hogy mit tegyél. Jó cuccokból se kerül minden olyan hűde sokba, nem a márka a lényeg, hanem hogy meglegyen a stílusod, és jól is álljon. A magasságod nem tudod megváltoztatni, ellenben kondizhatsz, hogy nagyobb darabnak tűnj. Fogszabályzó?

Mindenkiből ki lehet hozni valamit. A kérdés csak az, hogy ő akarja-e eléggé.

2012. jan. 22. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!