Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy a fiúk azért nem kezdemenyeznek egy lánynál mert azt gondolják, hogy úgy sincs esélyük?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 23:33
31/46 anonim válasza:
nemérted,meg,hogy.nincs,pénzem,ruhára???????????
se,fodrászraaaa,nemérteddddddddd??14,évesen,kb,hordtam,fogszabályzót,2,évig,kb,eredménye,
nemlett,max,annyi,hogy,fikzátak.
szerinted,fodrász,mit,bir,a,hajammal,csinálni?csináltam,
már,kb,100,féle,hajat,de,mindig,kiröhögtek,hogy,nemáll,jól,
tehát,igy,kishajam,van,ahoz,minek,fodrász?napi,ezer,forintból,élünk.
32/46 anonim válasza:
Én az összes lányról ezt gondolom, minek kellenék én nekik, ha jobbat is kaphatnak? Meg aztán a sok elutasítás, és 0 siker is rátett egy lapáttal, ma már nem szoktam odamenni senkihez.
33/46 anonim válasza:
megborotválkozok,bekenem,magam,arcszesszel,reggel,ugykivan,száradva,az,arcom,mint,egy,múmiának,ígyis,gúnyoltak,az,
iskolába.
34/46 anonim válasza:
hogy,kondizzak?alig,eszek,nincsis,erőm.
35/46 anonim válasza:
megint nyevákol egy láma hogy jaj a külsőm... jaj leszarnak a csajok a külsőm miatt. annyira tipikus, miért nem nyitnak erre egy külön fórumot, hogy ne itt nyekeregjen a sok lúzör
36/46 anonim válasza:
Még gimis vagy? Akkor le van sz*rva az egész. Az élet akkor kezdődik mikor kikerülsz a gimiből.
37/46 anonim válasza:
nemjárok,iskolába,itthon,ülök,de,eztmár,tegnap,leirtam,nemfogom,elpofázni,ezerszer.-_-"
38/46 anonim válasza:
ime,a,tegnapi,kérdésem:Mitcsináljak, szexelni akarok, de nemkellek senkinek,?
ebbe,leirtam,mindent.
39/46 anonim válasza:
meg,ebbe:Mértmondják azt hogy nem a szex a legfontosabb?
40/46 anonim válasza:
Most ezt így nem találom. Miért ülsz otthon? Elmehetnél dolgozni, lenne pénzed az említett dolgokra, stb. Ha otthon ücsörögsz és lóf*szt nem csinálsz, úgy aztán tényleg nem sokra fogsz menni az életben. Az való igaz, hogy az olyan pasi senkinek sem kell, aki nem kezd magával semmi értelmeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!