Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, lassan bele őrülök. Segitség?

Figyelt kérdés
A baràtom nagyon sértődékeny és most annyira megharagudott ràm h szakított velem. Egy hét pihenőt kért, hogy utàna lehet ujrakezdené velem . Nem fura ez igy kicsit? Valaki tudna valani tanàcsot adni, ha esetleg járt màr köztetek igy valaki megköszönném ha segítene . Nagyon kivagyok hogy elcsesztem mindent :"(((( 15/L
2012. jan. 21. 22:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért haragudott meg?
2012. jan. 21. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:

Ha szeretne, nem haragudna ennyire meg.

15 évesen még csak próbálkoztok, úgysem vele fogod leélni az életed, a sértődékeny pasiknak nincs barátnőjük...

2012. jan. 21. 22:18
 3/13 Nazira ***** válasza:
100%
Miért haragudott meg? 15 évesen nem annyira huu de komolyak a kapcsolatok, lehet csak már nem érzi azt amit előtte és így akar kiszállni? De ám fura, h kér 1 hetet te meg várjad, h visszavesz v nem...
2012. jan. 21. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha szeretnéd, hogy segítsünk, ossz meg kicsit több infót.
2012. jan. 21. 23:05
 5/13 anonim ***** válasza:

ugyanígy volt nálam is..

a fiúka megsértődött (egy rohadt facebookos kiírásomon..egyszer írtam ki vmit ..azóta alig facebook)

4 hónapja voltunk együtt.. amikor mondta hogy kér egy hét szünetet.. bennem is csak az járt hogy mindent elrontotta..

utána meguntam várni..és dobtam..

azóta kuncsorog hozzám

NE VESZÍTSD EL MAGADBÓL A NŐI ÉRTÉKET.. NE ALÁZKODJ MEG!!

és ő várjon rád..ne te rá

velem ez egy éve történ ugyanúgy 15 voltam...

és hamarabb elfelejtettem őt mint azt akivel nem is jártam de azóta is szeretem.. bár van egy kapcsolatom azóta megint.

2012. jan. 21. 23:25
 6/13 anonim ***** válasza:

előző vagyok

úgy értettem hogy:

azóta is szeretem azt akivel nem is jártam.

akivel ez az eset volt azt utálom szinte

2012. jan. 21. 23:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ilyen sértődékeny kis hisztigép miatt ne nagyon bánkódj.
2012. jan. 21. 23:33
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
hát igen. elkényeztetett kis takony. mindig a lány szívja meg a fiúk/férfiak hisztijeit. tanács:röhögj a képébe,aztán mondd neki,keressen mást,akit megalázhat és hülyíthet...
2012. jan. 22. 02:37
 9/13 anonim ***** válasza:
de ti most miről beszéltek? a kérdező annyit ír, hogy a barátja megharagudott. 1000 oka lehet, nem biztos hogy elkényeztetett takony meg sértődékeny hisztigép
2012. jan. 22. 02:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg semmi ilyen nagydolog. Màr azon megsértődik ha nem mondom neki akkkor mikor akarja azt h 'szeretlek' . Vagy azon ha dicserem a szemét ... Olyan pici dolgok miatt hogy màr megszòlalni nem merek.
2012. jan. 22. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!