Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nem vagyok rendben, segítene valaki?
Szakítottunk barátnőmmel és ennek már kb 1 éve nagyon rosszul vagyok azóta.
Bármit megtennék hogy őt visszakaphassam , de erre nincs esély mert ha valaki akarja a másikat és hiányzik neki akkor azért próbálják keresni de ez csak 1 oldalú én 1 helyen tudok neki irni face.......-n
Sehogy sem érem el de mások se tudják de nekem nagyon hiányzik.
most egy nagy dologra készülök bizonyitásképpen hogy én is érek valamit , mert a baja az volt hogy ha valaki ránézet de semmit nemcsinált csak ránézet akkor én nem mentem oda és vertem agyon.
Ebből sok vitánk volt. (4 éves kapcsolatról van szó)
nagyon hiányzik ő nekem és se ez idő semmi sem segít.
Sok kapcsolaton túlvagyok ezért tudom hogy milyen az ha az idő vagy "majd megismerek egy új lányt" ez most nem olyan
adtam magamnak időt de nem megy kicsit sem és más lányra rá se tudok nézni, de őt nemkapom vissza, kevés vagyok neki.
olyan helyre készülök ami a világ talán legkeményebb helye , ahol 10/9 teljesen érzések nélküli emberként jön vissza, azóta edzek rá és készülök mióta vége lett hogy bebizonyitsam magamnak hogy helytállok.
nagyon hiányzik de inkább beválalom ezt mint hogy továbbra is szenvedjek, mert én nem tudom elengedni csak ő kell nekem, de ha eltudnám legalább érni, de 95% hogy már az országon belül sincs valamelyik "új" barátjával külföldöm van és ez szinte biztos.
nem mondanám hogy szerény srác voltam de tudtam hogy hol a határ de azóta amióta vége lett teljesen más személyiségem lett, nemnagyon volt ilyen ember az ismeretségi körömben aki így élte volna át mint én de ez azért is lehet mert a nagy Ő-t nemszokták elvesziteni az emberek , nekem ő volt a nagy Ő
és amikor azt hallom és probálnak vigasztalni de azt mondják az emberek hogy teljesen tönkrementél a szakitásmiatt ami már 1 éve történt akkor nagyon rosszul leszek mert tudom hogy igazuk van.
amit mondott amikor vége lett ( és nagyon rosszul volt ő is akkor) de az mondta hogy "jobb lett volna ha késöbb találkozunk" (4 évig voltunk együtt) és én voltam neki az első és erre értette, hogy semmit sem élt és már első kapcsolat ilyen hosszú komoly (nem csak sex téren )
én tényleg túlvagyok sok kapcsolaton de ez jólment nem volt semmi gond amit tudtam megadtam neki de ez nagyon szétszedet és ahogy mondtam nincs olyan hogy az idő segít meg majd jön másik.
Eddig volt mert őket nem így szerettem de ez a lány nekem a tökéletes lány volt és mindig csak ez jár a fejembe 1 éve hogy " túl korán ismerkedtünk meg"
Létezhet olyan hogy nekem most azt a nagyon nagy elhatározásomat kell megcsinálnom hogy azalatt az idő alatt amint kint töltenék szolgálatba ( 5év) amit elvileg ha sikerül a felvételim akkor ott kint helyrejöhetek?
Köszönöm ha valaki elolvassa és segíteni próbál.
tudom hogy sok itt az olyan ember aki nem korrekt dolgokat ír válasznak , de ők is írhatnak ennél jobban már nem lehetek padlón.
F/23
Hát te tényleg a padlón vagy. én ilyen állapotban nem mennék sehova bizonygatni, mert így az ember megbízhatatlan.
Ne bizonygass, hanem rázd meg magad. Vedd észre, hogy túlléptek rajtad. Vége! Máshol kell keresned a partnert, és keress is, mert még ennél is blődebb dolgokat művelsz majd.
hát mivel megyek ki ezért nemnagyon keresgélhetek máshol "partnert" hanem a megfelelő kijelentés inkább hogy "máskor"
felfogtam hogy túlléptek rajtam de ezt írtam is.
De itt az az egy problémám hogy rajta kívül nem kell senki :) ez az a dolog amit nem válogathat az ember meg.
a légió meg olyan dolog hogy attól félek a legkevésbé
a jelenlegi szociális és anyagi helyzetem azóta hogy vége lett kb a padlón van szóval nemcsak fizikálisan de mentálisan is rávagyok készülve , vagyis az a kategória vagyok aki annak örül már ha étel és szállás van.
Ez a része olyan szinten hidegen hagy hogy nem az a kérdés hogy felvesznek e hanem hogy a legjobbként betudok e kerülni hogy ezredet választhassak és abból is a legnagyobb kihívást.
1 hatalmas problémám van aminek a kérdését is megfogalmaztam : hogy tegyem túl magam azon hogy "elvesztettem" azt a lányt aki nekem a nagy Ő volt, nem egy sima barátnő hanem az a lány akibe 4 év után 4x annyira szerelmes voltam mint amikor megismertem.
nincs olyan hogy "vegyem már észre hogy túl lépet rajtam"
mert tisztába vagyok vele és túl is lettem volna ezen ha egy sima mezei lány lett volna számomra mint amit egy "átlag kapcsolatnak" hívunk
de írtam hogy 1 év után is rettenetesen rossz és a légióba készültem már egy ideje de lehetséges hogy az én esetembe erre van szükségem hogy ezt az egy gyenge pontomat eltüntessem?
1 éve vagy önmagad ellensége. A fene se tudja, hogy ezen a hadsereg segít, azért ott kemény pszichológia teszt van, amin szerintem elhasalnál jelenlegi állapotodban. 1 éve padlón vagy a barátnőd miatt? Mi van, ha lelövik a társadat közvetlenül melletted? 3 év depresszió? Próbáld meg, de tényleg össze kellene szedned magad, mert úgy tűnik, neked ez a jelenlegi önsajnálat nagyon is fekszik, és minél tovább van benne az ember, annál nehezebb szakítani. 23 éves vagy cseszd meg, lesz még csaj. 23 évesen én is padlóra kerültem egy csaj miatt, még pszichológushoz is jártam, nyugtatót is szedtem, el is híztam, aztán tudod mi történt? Rájöttem, hogy mennyire szánalmas vagyok és továbbléptem. Azóta is minden rendben.
27/F
Köszönöm utolsó de semmi probléma nincs velem csak ez az 1 ici pici téren :)
megint hangsúlyozom hogy ez nem csak egy szakítás hanem az itt a kulcs dolog hogy tényleg ő az aki nekem a nagy Ő.
az utóbbi részével eggyetértek hogy túl kell lépni de azzal hogy depresszióba estek az nem igaz :) le sem állok az edzéssel , mindig csinálok valamit amitől előrébb kerülhetek és bebiztosíthatom a légiós "álmom" :)
nem estem szét csak képtelen vagyok új kapcsolatba kezdeni de erre a legjobb példa az hogy megszerezted az álmaid top autóját vagy top lakását keményen megdolgoztál érte és elveszik tőled .... és lehet hogy lesz 1x egy új lakásod de az egy semmilyen kis lyuk és ezt a TOP ot belső értékre értettem ha a lányra helyetesítjük be mert a külsővel sem volt gond(top volt)de a végén már az nem is érdekelt hogy néz ki akérmi lett volna vele elhízott volna vagy bármi történt volna vele mindig mellete lettem volna, senki nem cseréli le az álmai lakását ,autóját egy semmilyen autóra pl ami semmit sem ér az előzőhöz képest.
Elértem arra a szintre ahova sohasem hogy tényleg Ő volt nekem az a lány akinél jobbat el se tudok képzelni.
És a legrosszabb az hogy 1 évre rá is 1/1 így gondolom pedig már csak azért is 3x volt olyan helyzet hogy összejövök valakivel hogy hátha megszeretem és semmi tényleg gyönyörű lányok voltak de semennyire nem érdekeltek.
szóval ha valahol tönkrevágódtam akkor ez az amibe tényleg :)
nem fetrengek :) edzek edzek , dolgozok , készülődök de ezen a téren bármit is csinálnék visszaesés.
Ez a lány TOP volt belülről amikor szakitotunk a gogotáncos barátnőmmel aki külsőre 10/11 es 3 napig voltam ki és nemérdekelt mert kb a külső ez a kapcsolat után semmit se számít nekem.
katasztrófálisan tönkrevágódatm kapcsolati téren mert ez a lány az aki kell nekem és bármit megtennék érte. Még így is hogy 4 éves kapcsolat után 1 hétre már mással volt.
Ember, az előző válaszolók megpróbáltak segíteni neked, hogy miket csinálj, te meg ugyanazt hajtogatod úja és újra - semmi értelme, tudjuk hogy neked ő volt nagy szerelmed de ő mmár rád se ba*ik finoman szólva, akkor semi értelme, az a csaj úgysem fog visszajönni.
Most 2 dolgot tehetsz:
1: Vagy megfogadod a srácoknak a válaszát, esetleg próbálod elterelni a figyelmed a csajról, esetleg elmész pszichológushoz, próbálod felfogni hogy az életed így nem jó - látom az önsajnálat az megy rendesen, Semmi, de SEMMI értelme nincs!
2: Maradsz úgy ahogy most vagy, sajnálod magad meg vágyakozol a csaj után akit úgysem kaphatsz meg, vagy talán egy kis esélyed van, talán - de nincs értelme, olyan mintha egy gyorsvonat után rohannál, ami nem áll meg...
Hidd el, és fogd fel amit csinálsz az átcsúszhat szánalmasba is, már nagyon közel jász hozzá, és ahhoz is hogy egy érzelmi csődtömeg legyél, úgyhogy minél hamarabb változtass ha nem akarsz egy szánalom maradni egész életedben, vagy sürgősen keresd fel a lányt! Az mindegy, hogy hogyan, de járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!