Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok paranoiás vagy tényleg nincs rendben valami?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt interneten, jól elvoltunk, találkoztunk is. és összejöttünk. kicsit messze lakik de nem annyira hogy ez nagy gond legyen (nekem). Szóval elvileg minden rendben. szeretem és ő is engem. hétfőn tudnék hozzá menni, de azt mondja tanulnia kell.. Az is megoldható lenne hogy csak 1 órára megyek ki, de azt sem akarja, nem hiszem el hogy nem tudna 1 órát szánni rám ha akarna, szerintem ez kifogás :/
Szerintetek ?
én 17/f, ő 16/L
2012. jan. 1. 14:15
1/11 anonim válasza:
milyen gyakran szoktatok találkozni?
2/11 A kérdező kommentje:
kb hetente lenne megoldható, nekem már nagyon hiányzik...
2012. jan. 1. 14:18
3/11 anonim válasza:
próbálj meg későbbi időpontot. nekem is pl most vizsgaidőszak van, holnap kezdődnek a vizsgáim, rohadtsokat kell tanulnom. Van ez így...
4/11 anonim válasza:
lehet hogy azt hiszi neked ez gond és nem akar problémát. de lehet hogy csak én vagyok túl naiv
6/11 A kérdező kommentje:
persze, van hogy sokat kell tanulni.. de az hogy délelőtt 1 órája nincs egy 9.-es lánynak.. az fura... én is erős suliba járok, de volna 4 órám az útra meg 1 amit ott vagyok és utána tanulnék. áhhh megőrülök
2012. jan. 1. 14:24
8/11 A kérdező kommentje:
oda 2 vissza 2
2012. jan. 1. 14:30
10/11 anonim válasza:
Én nem örülnék neki, ha egy lány miattam hanyagolná a tanulást, miért baj, ha gondol a jövőjére. És miért nem hétvégén találkoztok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!